Partyflock
 
­ Nederland

Dreamfields Festival · Timetable update

gepubliceerd door , op
Met nog iets meer dan een week te gaan, maakt men zich weer op voor een nieuwe droom! Op zaterdag 27 juni stappen duizenden feestgangers in de wondere wereld van Dreamfields Festival. Hoewel het minstens net zo leuk is om deze magische droom gewoon te beleven en je te laten meevoeren door de dag, vind je hier alvast de complete timetable van het festival! Let op: tickets zijn bijna uitverkocht, dus zorg dat je op tijd bent!

Timetable


Anthems: "Fields of Dreams'
Voor de eerste keer in de geschiedenis van Dreamfields Festival zijn er 2 anthems beschikbaar voor het festival. Het house anthem is verzorgd door Dreamfields resident Indyana, en voor het hardstyle anthem tekent de talentvolle Rebourne. Luister hier naar de tracks:



Verkeer
Wil je je goed voorbereiden op de trip naar Dreamfields? Check dan de travel pagina op www.dreamfields.nl. Daar vind je alle informatie die je nodig hebt om bij het festival te komen. Scoor nu ook alvast je parkeer- of pendelbusticket in de voorverkoop via deze handige site. Wil je onbezorgd genieten van een dag Dreamfields? Boek dan nog snel een bustrip inclusief toegangsticket via Event Travel!

Tickets
Van alle beschikbare tickets voor Dreamfields Festival zijn er inmiddels ruim 92% verkocht. Bestel nu je tickets voor €44,50 via www.dreamfields.nl of scoor ze bij je lokale Primera winkel!

1 opmerking

Zo , lekker weertje er bij en daarna vakantie met n hittegolf
op komst B) life is good !!!