Partyflock
 
­ Nederland

Eerste edtie Deepbloe bij Bloomingdale

gepubliceerd door , op
De eerste editie van Deepbloe is een feit en dit wordt gevierd met een spetterende line-up! Een showcase van opkomend talent en gevestigde namen uit de internationale deephouse/techhouse scene. Maar liefst negen smaakmakende acts zullen acte de présence geven; Watermät Frankrijk, Sam Feldt, Shermanology, Mr. Belt & Wezol, DIMMI Frankrijk, Dante Klein, Cleavage, The Tailors, Pep & Rash, The Voyagers en Lulleaux.

In 2013 presenteerde Watermät, Dj en producer uit Frankrijk, zijn eerste nummer, 'Something About U'. De track werd snel gevolgd door Sparks. In 2014 kondigde Watermät de release aan van 'Bullit' via Spinnin Records. Bullit werd vrijwel direct opgepikt door de grote namen in de Dance-scene en haalde de charts in meerdere landen waaronder België, Frankrijk, Nederland, Engeland en Australië. De track werd o.a. door Tiësto uitgeroepen tot de Ibiza zomerhit van 2014. 'Bullit' was ook een grote hit tijdens de Miami Music Week. Het nummer is de perfecte mix tussen instrumentale – en elektronische elementen. ''Bullit' stond #1 in de DMC Buzz chart en Pete Tong verkoos het nummer als 'Essential New Tune of the Week' in zijn BBC radioshow

Sam Feldt is zeker geen onbekende meer in de House scene. Na jaren achter de schermen te hebben geproduceerd was het in de zomer van 2013 tijd om de wereld kennis te laten maken met Dj en producer Sam Feldt. Hoewel Sam pas begin 20 is, timmerde hij de laatste jaren hard aan de weg met optredens over de hele wereld. Met zijn geweldige remixes van grote hits zoals zijn recent uitgebrachte hit 'Show Me Love' kan je niet meer om hem heen. Hij is één van de meest belovende Dj's in de deephouse scene die je in de gaten moet houden.

De muzikale omlijsting is verder in handen van niemand minder dan; Shermanology, Mr. Belt & Wezol, DIMMI Frankrijk, Dante Klein, Cleavage, The Tailors, Pep & Rash, The Voyagers en Lulleaux.

Presale;: €15 ex. fee via koop tickets