Partyflock
 
­ Nederland

Sunnery James & Ryan Marciano op Bloomingdale Beach

gepubliceerd door , op
In het jaar zijn er maar een paar data waar je al maanden lang naar uitkijkt en die je met een dikke stift in je agenda omcirkeld staan. 2 Augustus is zo'n datum, want op die dag komen Sunnery James & Ryan Marciano weer naar Bloomingdale Beach. Naast alle grote festivals en internationale boekingen hebben de 'golden boys' in hun drukke schema tijd weten vrij te maken om ook dit jaar toch weer het unieke uitstapje naar het strand te maken.

Inmiddels is het energieke duo niet meer weg te denken uit het DJ landschap en hebben zij hun sporen ruimschoots verdiend. Van Tomorrowland tot Sensation en van Las Vegas tot Australië, geen DJ booth is inmiddels meer veilig voor het warmbloedige koppel.
En heet gaat het zeker worden in het eerste weekend van augustus. Neem de schitterende combinatie van het strand, de ondergaande zon en een heerlijk glas rose in je hand erbij en je hebt een 'once in a lifetime experience'.

Bekijk de beelden van vorige jaar en je weet dat dit één van de edities is die je niet mag missen:




Tickets
Nog voor de aankondiging waren exclusieve early birds tickets al binnen 2 dagen volledig uitverkocht. Vanaf nu zijn de Round 1 tickets verkrijgbaar via koop tickets.

Round 1 Tickets: €15 (ex fee)
Round 2 Tickets: €20 (ex fee)

Sunnery James & Ryan Marciano op Bloomingdale Beach staat erom bekend steevast sold out te zijn dus wacht niet te lang met het bestellen van tickets.

Voor alle VIP mogelijkheden kan je contact opnemen met vip@bloomingdalebeach.com.