Partyflock
 
­ Nederland

Eerste officiële Stereo Sunday preparty in Roermond

gepubliceerd door , op
Stereo Sunday Pre-party
20 mei 2015
Stereo Sunday organiseert traditiegetrouw in de aanloop naar het festival een pre-party's club tour. Roermond stond echter nog niet eerder op de clublijst, maar met de grote hoeveelheid Roermondse stereotypes (koosnaampje voor de fans van Stereo Sunday) kon een officiële pre-party niet uitblijven. Na een bomvolle pre-party in de Venlose poptempel Grenswerk, is nu Café Le Journal de plek waar het stereotype dancefeestje losbarst.

Gratis tot diep in de nacht
In samenwerking met de heren van PnB (Pardie & Bullshit) is er een heerlijke line-up samengesteld. Naast headliner David Ghetto zorgen DJ's BobbyFresh, iMAD, M.I.N en Dwight Bowie dat het feest tot diep in de nacht doorgaat. Natuurlijk is de toegang tot de pre-party, net als het festival zelf, he-le-maal gratis. Omdat de pre-party in Venlo flinke wachtrijen met teleurgestelde gezichtjes voor de deur kende, adviseert de organisatie alle bezoekers op tijd aanwezig te zijn.

Stereo Sunday Festival
Het festival Stereo Sunday komt steeds dichterbij. Sinds de indrukwekkende line-up twee weken geleden gelanceerd werd staan de dancefestival liefhebbers in Noord- en Midden Limburg te trappelen om los te gaan. Onder andere de internationale top DJ's Ummet Ozcan en Brennan Heart zorgen er voor dat de inmiddels zesde editie van het festival, met naar verwachting zo'n 25.000 bezoekers, weer een onvergetelijke wordt. Check voormeer informatie over het festival www.stereosunday.nl. Op 4 en 5 juli is het dus feest in het Julianapark te Venlo, maar eerst heel veel festivalvoorpret op de pre-party in Roermond!