Partyflock
 
­ Nederland

Dance Boulevard 2015: Line-up en trailer

gepubliceerd door , op
Dance Boulevard is het grootste dance festival van West-Brabant waar house, freestyle, eclectic en hardstyle samen komen. Zaterdag 1 augustus met onder andere: Radical Redemption, The Partysquad, Adaro, Jay Hardway, LNY TNZ, Vato Gonzalez & MC Tjen, Dyna, E-Force (live), Mental Theo en nog vele anderen!

Laat je meeslepen bij 4 verschillende stages naar die ultieme festivalbeleving! Een complete dag vol amusement? Hier moet je bij zijn. De volledige line-up voor de komende editie check je hieronder!

Trailer
Check nu hier de trailer voor Dance Boulevard 2015:



Line-up

Hardstyle Zone
De hardstyle area is vanaf de eerste editie van Dance Boulevard altijd in geweest beweging geweest. Ieder jaar ontwikkelen muziekstijlen en Focus Events speelt altijd in op de wensen van haar publiek. Een dag vol pure energie met een rauw einde voor iedereen die dedicated is aan hardstyle!

Line-up
- Radical Redemption
- Adaro
- Bass Modulators
- E-Force (live)
- Digital Punk
- Audiotricz
- Titan
- Dr. Rude
- Noisecult
- Sound Rush
- Falqon
- MC Renegade

House of Colours
De meest sexy area op het festival is de House of Colours. Een plek vol kleur en liefde, ideaal om aan je wekelijkse sleur te ontsnappen . Jouw kuuroord waarbij de oplossing is: in je ene hand je favoriete drankje en de andere in de lucht. Dirty house is nog nooit zo mooi geweest dankzij jullie!

Line-up
- Vato Gonzalez & MC Tjen
- La Fuente
- Dyna
- Pep & Rash
- Lady Bee
- Irwan
- BIGGI & MC Elton Jonathan
- Gualtiero
- Wessel S
- MC Boogshe

Elements of Freestyle
Door de groei in populariteit moest Focus Events noodgedwongen opzoek naar een nog betere plek voor de Freestyle stage dit jaar. Een plek waar ruimte is om nog meer los te kunnen gaan want de artiestenselectie voor dit jaar zal iedere vierkante meter in beweging krijgen. De zon op je bol en gaan!

Line-up
- The Darkraver
- Zany
- Mental Theo
- Dr. Rude
- Pat B
- Bass-D
- Dr Phunk
- Genius
- Clayton Cash
- Dustin Hertz
- MC TMC

Ralvero's Rage!
De nieuwkomer van vorig jaar was de Rage! stage op Dance Boulevard. Dat het een debuut was was niet te merken; zóveel enthousiasme op dit nieuwe stuk festivalterrein! Een vervolg kon niet uit blijven. Ralvero en zijn team gaan rocken en dat mag je niet missen!

Line-up
- The Partysquad
- LNY TNZ
- Jay Hardway
- Dirtcaps
- Ralvero
- Baggi Begovic
- Puinhoop Kollektiv
- Coen Dacosa
- CrosSnaders
- MC yaNto

Tickets
Kaarten kosten € 27,50 (ex. fee) en zijn verkrijgbaar via (www.dance-boulevard.nl) en alle landelijke Primera Stores. Dance Boulevard, 1 augustus 2015, Boulevard, Bergen op Zoom van 12.00u tot 23.00u.
Houd Facebook goed in de gaten voor meer info! Haal op tijd je kaartjes want het wordt weer een editie waar we keihard los gaan.

1 opmerking

Geen enorm spanndende lineup.....maar is het een leuk feestje? Kleinschalig? Misschien wel het overwegen waard dan! ook nog een leuk prijsje! :D