Partyflock
 
­ Nederland

Woop!Woop! - SoundClash in Almere

gepubliceerd door , op
Woop!Woop!
30 maart 2015
FeestWoop!Woop! · SoundClash Edition
Datumzaterdag 23 mei 2015
WinactieWoop!Woop! actiegesloten
LocatieMeester Site
Vrijdag 23 mei is het alweer tijd voor de dertiende editie van het succesvolle Almeerse feest Woop!Woop!. Voor deze editie zal de eerste SoundClash in Almere gehouden worden. Twee dj booths op het podium waar telkens twee dj teams tegen elkaar zullen strijden ondersteund door VJ Roener en Host Fransie Becker. Drie teams ieder bestaande uit drie dj's zullen van 22:00 tot 03:00 tegen elkaar strijden in verschillende rondes.

Achtereenvolgens zullen de volgende drie teams het tegen elkaar opnemen: Team Rommelig bestaande uit Kaze, resident van Fissa in Amsterdam, Young Alf, resident van het populaire hiphop feest Shook, en de talentvolle producer Dré. Team Hard Bitten and The Others bekend van de tofste winkel in Almere met hun eigen dj team. Het laatste team bestaat uit Woop!Woop! Residents Henriques Ventura aangevuld met Lapit.

In deze SoundClash zullen verschillende genres en thema's aan het ligt komen. Zo is er een Eastcoast vs Westcoast hiphop battle en komende volgende genres voorbije: house, hiphop, 90's, bass, 80's en classics.

De kleine zaal is deze editie gesloten en er is dus maar ruimte voor een beperkt aantal mensen. Kaartjes a €5 zijn te koop via
koop tickets.