Partyflock
 
­ Nederland

Definition Hardcore timetable en final info

gepubliceerd door , op
Morgen kun je weer keihard gaan beuken in de Hedon! Met artiesten als Noize Suppressor, Mad Dog, DaY-már en Bodyshock in de line-up is stilstaan deze avond écht geen optie! Benieuwd wat je kunt verwachten? Check hier de aftermovie van de vorige editie en kom alvast lekker in de stemming!



Timetable


Tickets
Nog geen tickets voor Definition Hardcore? Tickets kosten slechts €15 ex fee en zijn online verkrijgbaar op www.definitionhardcore.com. Voor de late beslisser zal, mits het niet uitverkocht raakt in de voorverkoop, ook een beperkte deurverkoop zijn á €20.

Foto- en videoapparatuur
Het is toegestaan om een fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen te nemen. Professionele videoapparatuur is daarentegen niet toegestaan.

Parkeren
Kom je met de auto naar de Hedon? Je kunt je auto parkeren aan de Schuttevaerkade (tegenover het Campanille Hotel), parkeerdek Noordereiland of direct naast Hedon (let op, beperkt plaats!). Het adres voor je navigatie is "van Wevelinkhovenstraat" nummer 8.

Fiets
Voor fietsers is een plek gereserveerd op het terrein direct naast Hedon. (rechts van het pand) Wij verzoeken vriendelijk om geen fietsen voor het pand neer te zetten, deze worden verwijderd.

Let op! De minimumleeftijd voor Definition Hardcore is 18 jaar. Voor meer informatie over de Hedon en het locatiebeleid verwijzen we je door naar www.hedon-zwolle.nl.

5 opmerkingen

Hoppa, en doorrr :D !
Nog haasten voor Noize Suppressor ook vanaf Wildness :P misschien maar ff een half uurtje eerder weg ;)
Uitspraak van Ron1708 op vrijdag 15 mei 2015 om 13:45:
Nog haasten voor Noize Suppressor ook vanaf Wildness


Is 5 - 10 min rijden :P
En je bent zo van het terrein / parkeerplaats af.
Dus met een beetje geluk kan je half 1 in hedon aanwezig wezen :)
Artiest Exodus
denk dat t nog wel vol gaat raken na wildness :)
Uitspraak van ThemcQ op vrijdag 15 mei 2015 om 15:58:
denk dat t nog wel vol gaat raken na wildness :)


was alles behalve vol :p
raar , veel mensen zoeken vaak nog wel een afterparty