Partyflock
 
­ Nederland

White Label · Kleine oplage, hoge kwaliteit

gepubliceerd door , op
White Label · Kleine oplage, hoge kwaliteit
12 mei 2015
Voor de meesten begon het met een paar keer een paar plaatjes draaien tijdens 'in RADION café' wat elke vrijdag- en zaterdagavond plaatsvind in het, tja, RADION café. De 'in RADION café's' zijn altijd hartstikke gezellig maar voor een aantal DJ's wordt dit podium te klein. Sommigen verdienen een grotere zaal, een groter publiek en een grotere aankondiging. Om aan die vraag te voldoen roept RADION een nieuwe clubnacht in het leven: White Label. 12 juni zal de eerste editie plaatsvinden.

White Label is de benaming voor diverse vinyl platen met elk een eigen functie en doel. White Labels worden ook regelmatig gebruikt om opkomende artiesten of nieuwe albums te promoten. Er is vaak maar een kleine oplage van dus ze zijn moeilijk te bemachtigen.
De naam van de clubavond slaat natuurlijk op de artiesten die tijdens White Label furore maken. Het zijn stuk voor stuk talenten met een eigen geluid. Velen van hen draaien al een aardig tijdje mee in de scene en weten dus wat ze te doen staat tijdens White Label. Deze eerste editie staan Hellie, Wendel Sield, Dandyism en Dusty Machines achter de stalen wielen. Naast de artiesten slaat de naam ook op de clubnacht zelf. Een zelfstandige en simpele maar bovenal authentieke productie.

Verwacht dansbare platen, nieuwe geluiden en logischerwijs een aantal flinke White Labels.