Partyflock
 
­ Nederland

Toffler presents Adam Beyer

gepubliceerd door , op
Vrijdag 22 mei opent Toffler haar deuren voor eindbaas Adam Beyer die ons gaat verwennen met een vijf uur durende set! De Zweedse DJ en producer is sinds jaren een van de gevestigde namen in de scene en vooral bekend vanwege het oprichten van het welbekende Drumcode label.

Adam Beyer is een van de grondleggers van de Zweedse techno scene mede door het oprichten van wellicht het grootste label binnen het genre, Drumcode. Adam begon met het draaien van hiphop, acid en techno op lokale feestjes en clubs in zijn geboorte stad Stockholm. Hier leerde hij al gauw zijn sets op te bouwen in een bedachtzame en gerichte manier van mixen, wat vandaag de dag wordt gezien als zijn trademark. Na het afronden van zijn school kreeg Adam een baan bij een lokale platenzaak waar hij zich verder kon ontwikkelen als DJ en producer. In deze tijd begonnen Adam zijn producties doorgang te krijgen en enkele jaren later bracht hij zijn eerste albums uit.


Adam Beyer - Drumcode 1

Na het uitbrengen van de albums 'Decoded', 'Drumcode 1' en 'Drumcode 2', besloot Adam midden jaren 90' een nieuw label te starten onder de gelijknamige noemer van zijn 2e en 2e album 'Drumcode'. Onder het label produceerde Adam enkele underground clubhits, die hem boekingen in clubs door heel Europa opleverde en als zijn doorbraak in zijn carrière zouden kunnen worden beschouwd. Vanaf dat moment was het slechts een kwestie van tijd tot Adam zich zou opwerken tot de absolute internationale top. Vandaag de dag is hij als DJ, producer en labeleigenaar een grootheid binnen het techno genre en bekend vanwege zijn innoverende producties en vele optredens op Awakenings.


Adam Beyer – Awakenings Amsterdam

Maak je borst maar nat, want vrijdag 22 mei komt Adam Beyer een maar liefst vijf uur durende set weggeven met support door Bart Skils die ook verscheidene tracks op Drumcode uitbracht

Tickets bestel je bij koop tickets