Partyflock
 
­ Nederland

Sense for Trance gaat outdoor

gepubliceerd door , op
20 Juni is het eindelijk zover; Sense for Trance gaat outdoor! Na vier jaar feesten organiseren, zoals de intieme feesten in Senz, de samenwerking met Grotesque in de Factory 010 en het Beach Event in 's Gravenzande met Bunkerbeats, is het tijd voor een volgende stap.

Naar de locatie hoefden ze niet lang te zoeken. Gorinchem heeft een schitterende locatie genaamd Park Buiten de Waterpoort dat zich uitstekend leent voor de outdoor editie. De prachtige locatie, centraal gelegen in Nederland aan de rivier de Merwede, voldoet aan alle voorwaarden om er samen met jullie een fantastisch feest van te maken. Sense for Trance is verheugd hier een mooi feest neer te mogen zetten.

De outdoor editie begint om 13:00 en duurt tot 1:00, maar liefst twaalf uur aan non-stop dansplezier! En dat hoeft niet veel te kosten. Ze nemen het Sense for Trance concept van Senz mee naar buiten. Dat wil zeggen dat het betaalbaar zal blijven. Muntjes zijn voor 2 euro per stuk te koop. Waar betaal je nu nog €2 voor een biertje of fris? Ook voor het parkeren zal je maximaal 7,50 euro kwijt zijn. Dit kan in de parkeergarages van Kweeklust en Kazerneplein, op 10 minuten loopafstand van het terrein.

Op de line-up echter hebben ze niks bespaard! Integendeel, Sense for Trance is trots dat ze maar liefst 11 top dj's kunnen presenteren, die garant staan voor een middag en avond vol dansgenot:



Allen reeds gevestigde namen in de trance-scene. Met ieder hun eigen stijl zullen ze de dag vullen met de meest heerlijke trance-platen.
Kortom: een grote dag met kleine prijzen, een dag om niet te missen!