Partyflock
 
­ Nederland

SaturdayClub viert driejarig bestaan met Fred van Leer

gepubliceerd door , op
SaturdayClub
30 april 2015
FeestSaturdayClub · 3 Year Anniversary
Datumzaterdag 9 mei 2015
WinactieSaturdayClub actiegesloten
LocatieSchielandshuis
SaturdayClub bestaat drie jaar en dat wordt groots gevierd op zaterdag 9 mei met een 'Ibiza Edition'. Tijdens deze editie is er een 'Best Dressed Contest' onder het publiek met in de jury niemand minder dan Fred van Leer. Hierbij kan je fantastische prijzen winnen! Vergeet je dus vooral niet uit te leven op de dresscode 'Sexy Ibiza'.

SaturdayClub is gericht op het modebewuste publiek van 25 jaar en ouder uit Rotterdam en omstreken en is niet meer weg te denken uit de Rotterdamse uitgaanscene. Vanaf 22.00 uur waan je je in Ibiza-sferen en word je met de beste house en urban beats verwelkomd door dj Rei Lopes, Metin Moore en voormalig miss Nederland en dj Sneekes. Ook is er een heuze mini-Ibiza-hippiemarkt met sieraden, metallic tattoos en Boho Ibiza haaraccessoires! Ze verklappen verder niet teveel, maar deze spetterende jubileumeditie wil je in elk geval écht niet missen!

De kaartverkoop online is gestart via koop tickets en ook zijn er Ibiza style VIParrangementen te verkrijgen met o.a. Moët & Chandon, Belvedere en verse sushi in het pakket.

Kijk voor meer informatie over het evenement op www.saturdayclub.nl