Partyflock
 

DVS1, The Harbour Union en de Maassilo ontwerpen nieuw geluidsplan voor grote zaal

gepubliceerd door , op
Hij is een van de meest gepassioneerde en uitgesproken artiesten als het gaat om kwalitatieve elektronische muziek. Zak Khutoretsky oftewel DVS1 komt op zondag 26 april, tijdens koningsnacht naar Rotterdam voor een optreden in de Maassilo. Dit is niet zomaar een optreden, deze avond wordt namelijk het gehele geluidssysteem aangepast aan de wensen van DVS1.

In de visie van DVS1 is het geluidssysteem minstens zo belangrijk als de artiest zelf. Daarom heeft hij in samenwerking met de organisatie en de technici van de Maassilo een compleet nieuw geluidsplan ontworpen voor de grote zaal. Het meest opvallende onderdeel van dit plan is 'the Wall of Sound'. Er wordt voor het podium een 2,5 meter hoge muur opgetrokken van subwoofers. Dit brengt een veel intensere geluidsbeleving met zich mee.

Op 26 april speelt DVS1 een drie uur durende set. Voor hem maken onder andere ROD, Ben Sims en Karenn gebruik van zijn geluidssysteem. Na afloop van het evenement, wordt het systeem in de zaal weer terug gebracht naar de normale opstelling. Dit is dus de enige nacht waarop dit unieke 'the Wall of Sound' project te zien en te horen zal zijn.


Maassilo Grote Zaal - geluidsdruk - normale situatie


Maassilo Grote Zaal - geluidsdruk - DVS1 situatie

Meer informatie over dit evenement is te vinden op www.theharbourunion.com.

3 opmerkingen

Na afloop van het evenement, wordt het systeem in de zaal weer terug gebracht naar de normale opstelling.
:cry: :'(

en de technici van de Maassilo een compleet nieuw geluidsplan ontworpen voor de grote zaal. ........ Dit is dus de enige nacht

Hoop dat ze goed opletten, zodat in de toekomst mag gaan blijken dat het toch niet de enige nacht zal zijn..
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Ze doen het gewoon op de manier zoals het vroeger ging. Voordat de Line Arae systemen er waren. Gewoon de hele stage vol douwen met geluid. En zo hoort het.
Tijdens de kierewiet feestjes staat er ook een dikke muur van speakers dus echt uniek is t nie