Partyflock
 
­ Nederland

Jasper Wolff & Maarten Mittendorff naar Toffler met lading Detroit techno

gepubliceerd door , op
Zaterdag 25 april komt het Amsterdamse duo Jasper Wolff & Maarten Mittendorff de tunnel onveilig maken met een lading Detroit techno. De heren waren jarenlang vaste residentie van het voormalig Amsterdamse Trouw en stonden meerdere malen op grote festivals als Awakenings en Welcome to the Future.

Jasper Wolff & Maarten Mittendorff zijn wellicht de opkomende sterren binnen de Nederlandse techno scene, waar de heren wederom actief zijn op meerdere fronten als producers, labeleigenaren, promotors en DJ's. Jasper begon zijn carrière op 17 jarige leeftijd met het winnen van Nederland's meest prestigieuze DJ contest waar hij de basis legde voor de rest van zijn carrière. Enkele jaren later ontmoete hij Maarten tijdens het Amsterdam Dance Event. Maarten Mittendorff begon op jonge leeftijd met het draaien van pop- en elektronische muziek, tot hij in de late jaren 90' kennis maakte met het techno genre. In zijn late tienerjaren verhuisde hij naar Amsterdam waar zijn liefde voor Detroit techno ontstond door invloeden van labels als Delsin en Rush Hour.


Jasper Wolff & Maarten Mittendorff @ Trouw Amsterdam

Het Amsterdamse duo staat bekend om het draaien en produceren van Detroit techno en samen runnen ze hun eigen label Indigo Aera. Het label lanceert Detroit georiënteerde techno gefocust op de melodieuze en avontuurlijke kant van het genre. Sinds de oprichting van Indigo Aera hebben vele grote artiesten als Steve Rachmad, Jonas Kopp, Skudge en Kirk Degiorgio tracks geproduceerd onder het Amsterdamse label. Binnenkort brengen de heren een nieuwe remix uit voor 'Titonton's provocative track' waar grote artiesten als Ben Sims, Josh Wink en vele anderen al hun positieve reacties over wisten te geven.


Jasper Wolff & Maarten Mittendorff – B1 Titonton – Provocative

Verwacht zaterdag 25 april een avond met Detroit techno voor de liefhebbers met een lange set door Jasper Wolff & Maarten Mittendorff en support door Tenzers.