Partyflock
 

25 April kick-off nieuw concept Club Ensuite

gepubliceerd door , op
Vanwege de grote vraag naar de kick-off tickets afgelopen week heeft The White Night besloten om op deze prachtige locatie een extra en nieuwe lounge area te openen met de superrelaxte Ibizasfeer. Daarnaast zal er dus meer ruimte zijn om lekker te kunnen ontspannen, mocht je de spanning van de DJ Battle tussen Dennis van der Geest & Peter Woodz even willen laten afkoelen en relaxen/chillen in de Ibiza Lounge!
De andere perfecte DJ's voor deze hogere Ibizasferen zijn natuurlijk DJ Roomer en DJ Mr. Sid.

Trendy clubavond
Een stijlvol en trendy clubfeest waar je onder het genot van verrukkelijke champagne en chique fingerfood samen met je vrienden kunt gaan genieten en natúúrlijk dansen op de house klanken van topdJ's.

The Upper Deck
De prachtige Upper Deck locatie in Naarden staat garant voor een mooi feest met alle mogelijkheden om het je aan niets te laten ontbreken. De locatie is van nature al zeer sfeervol met een goede dansvloer, relaxte zitjes, perfecte bar en vriendelijk personeel waar je je meteen welkom zult voelen.

Dj battle
Tijdens deze eerstee editie zal er een heuze DJ battle zijn waar de DJ's elkaar uitdagen het publiek naar hogere sferen te gaan brengen! Wie zal er gaan winnen? De keus is aan jullie.

Club Ensuite Naarden
Gegarandeerd dus dat op dit feest de DJ nu eens kijkt naar welke muziek de mensen graag willen horen! MC Stanford zal de battle begeleiden en voorafgaand zal Saxojoe de zaal warm blazen.

Tickets
De kick-off tickets zijn inmiddels uitverkocht en vanwege de run op deze tickets kunnen we nu al zeggen dat dit vernieuwende feest een succes zal zijn! Je kunt nu de VVK tickets van €32,50 kopen bij koop tickets. Wacht niet te lang met bestellen, want er is geen deurverkoop! Ticket is inclusief parking, garderobe, live entertainment & acts, sushi, vers fruit, candy, happy people...

VIP table
Met een VIP-tafel breng je de avond door in het speciaal gereserveerde VIP-gedeelte, waar je een eigen tafel hebt. Onze VIP-bediening zal ervoor zorgen dat je niets tekort komt! Viptafel met 1 fles champagne & 1 fles sterke drank incl. 10 fris Incl. Privat Parking naast locatie, privat steward. Voor info/prijzen/reserveringen bel +316-14066676 of app +316-48078883