Partyflock
 
­ Nederland

Hardshock Festival final update

gepubliceerd door , op
Nederlands
Engels
Aankomend weekend is het dan eindelijk zo ver, Hardshock Festival 2015! De voorbereidingen op het festivalterrein zijn inmiddels in volle gang, de tenten staan, de tickets vliegen de laatste dagen massaal de deur uit en misschien wel het allerbelangrijkste is het weer wat er voor aankomend weekend ook super goed uit ziet. De organisatie is er klaar voor, jij ook?

Timetable
Vorige week heeft de organisatie de timetable al gepubliceerd. Heb jij hem gemist of wil je nog even puzzelen? Bekijk hem nu op www.hardshockfestival.com.

Weerverwachting
Het weer voor aankomend weekend ziet er goed uit! Maar in Nederland weet je het maar nooit met het weer, houdt er daarom rekening mee dat het in de avond flink kan gaan afkoelen. Er zijn op het terrein voldoende kluisjes aanwezig voor een extra trui of jas.

Area's en Festivalterrein
Hardshock Festival vindt plaats op één van de mooiste locaties die Nederland rijk is, namelijk de Wijthmenerplas in Zwolle. Het festivalterrein ligt naast een mooie plas en is van alle gemakken voorzien. Hardshock Festival heeft dit jaar twee outdoor area's, de Mainstage en de Frenchcore/Terror area. De Industrial, Early/Millennium en Drum'n Bass/Crossbreed zijn overdekt door middel van grote festivaltenten.



Ticketverkoop
De tickerverkoop voor Hardshock Festival gaat hard! Tickets voor Hardshock Festival zijn te koop op www.hardshockfestival.com of bij een van de 450 Primera winkels en kosten €44,50 ex. Fee. Voor de late beslissers is er ook een deurverkoop. Tickets aan de deur kosten €55,-

Leeftijd
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee!

Kluisjes
Op Hardshock Festival zijn voldoende kluisjes aanwezig. Voor het gebruik van kluisjes wordt een kleine borg betaald, welke je weer terugkrijgt wanneer je de sleutel in komt leveren.

Camera's
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto's en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie. Helaas is de selfie-stick niet toegestaan op Hardshock Festival.

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is 'zero tolerance'. Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Pinnen
Het is mogelijk om te pinnen op Hardshock Festival. Er zijn voldoende pinapparaten aanwezig, zowel bij de entree als bij de muntenverkoop.

Merchandise
Op het festival zal een grote kledingstand aanwezig zijn. Er zal ook speciale Hardshock merchandise verkocht worden. Exclusief verkrijgbaar bij de merchandise stand op het evenement.

Busreizen met Event Travel
Nog steeds geen vervoer naar Hardshock Festival? Geen zorgen! Je kunt tot aanstaande donderdag nog je combiticket kopen! Meer informatie over de organiseerde busreizen vanuit Event Travel vind je op www.eventtravel.nl. Koop extra voordelig jouw combitickets (entree- inclusief bus ticket) met een korting van 3,95 euro per combiticket! Er zijn ruim 190 opstapplekken vanuit heel Nederland.

Pendelbus Tickets CS Zwolle - Festivalterrein
Vanaf de achterzijde van station Zwolle rijden a.s. zaterdag vanaf 11.30 uur pendelbussen naar het festivalterrein. Een retourticket kost Euro 5,- (incl. fee) in de voorverkoop en Euro 8,- bij de pendelbus. Boek je ticket dus nu alvast via www.onlineticket.nl en bespaar Euro 3,-.

Houd voor de terugreis rekening met een korte wachttijd bij de pendelbushalte. Houd tevens rekening met extra reistijd voor het halen van je spullen uit kluisjes en de looproute naar de pendelbushalte. De laatste pendelbus vertrekt om 00.30 uur bij het festivalterrein. Houd hier dus rekening mee!

Parkeertickets
Kom je met de auto naar Hardshock Festival? Bestel dan nu alvast je parkeerticket via OnlineTicket.nl. Een parkeerticket kost Euro 10,- (incl. fee). Het parkeerterrein ligt direct naast het festivalterrein, je hoeft dus niet lang te lopen! Ga naar www.onlineticket.nl en bestel direct je parkeertickets!

Routebeschrijving
Amersfoort: Volg de A28 naar Zwolle. Neem afrit 18 (Zwolle-Zuid). Neem de eerste afslag naar de IJsselallee. Volg de gele borden "Hardshock".
Meppel: Volg de A28 naar Zwolle. Neem afrit 20 (Zwolle-Noord). Sla onderaan de afrit linksaf de N35 Ceintuurbaan op. Volg de gele borden "Hardshock".
Almelo: Volg de N35 Heinoseweg richting Zwolle. Volg de gele borden "Hardshock".

Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars en parkeerstewards op! Gebruik geen navigatiesysteem vanaf het eerste gele bord. Vanwege het evenement is een aantal wegen afgesloten. Dit herkent je navigatiesysteem niet.

Eten en Drinken
Het is niet toegestaan eten en/of drinken mee te nemen op het festivalterrein. Iedereen wordt bij binnenkomt vriendelijk verzocht etenswaren en drinkwaren weg te gooien.

Social Media
Houdt de website van Hardshock Festival in de gaten, volg ons op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Praat online mee en gebruik de hashtag #hardshock!

Alvast lekker in de stemming komen?
This is Hardshock: https://youtu.be/m1D7mYQAF1k
Aftermovie 2014: https://youtu.be/HwbY4VzXfsg
Promomixes: www.hardshockfestival.com
Livesets 2014: soundcloud.com/hardshock

19 opmerkingen

Top weekend eerst lekker stampen @ hardshock en dan door naar Bass D Birthday aftereeeee :D
:woop: :woop:
 
Wie rijd vannuit enschede of omgeving enschede of er langs heen naar hardshock en kan mij en mijn vriendin mee nemen in de auto heen en terug. De gene die met ons zou gaan is ziek.
Er staat uiteraard een vergoeding tegen over !
Vanochtend zou uitspraak zijn, dat zou dus al bekend moeten zijn.
Uitspraak van Legion of the Lost op donderdag 16 april 2015 om 12:33:
Vanochtend zou uitspraak zijn, dat zou dus al bekend moeten zijn.


De uitspraak van het kort geding van de voorzieningenrechter over de decibellen van het Hardshock festival in Zwolle is uitgesteld naar donderdagmiddag. Dan volgt een korte toelichting. Een langere uitleg volgt een dag later op vrijdag.
 
Werkzaam bij Core Science
Artiest {SHOWLIST artist 74352, 77596}
Die omwonenden op een eiland droppen stel eigenheimers. zeikvolk. voor 1 dagje in de herrie
Helaas is de selfie-stick niet toegestaan op Hardshock Festival
helaas?! Gelukkig! Hopelijk volgen er meer!
http://www.rtvoost.mobi/nieuws/nieuwsItem.aspx?nid=215716&cat=1

Gewoon los!
Artiest Exodus
Uitspraak van actief op donderdag 16 april 2015 om 13:59:
Is er ook een RAWstyle area???


area 2 van 12:00- 20:00
Uitspraak van actief op donderdag 16 april 2015 om 13:59:
Is er ook een RAWstyle area???


:facepalm:
HahahahHahahaha tickets gaan toch zo hard maar het is nog steeds niet uitverkocht
Uitspraak van Psycho terreur op vrijdag 17 april 2015 om 08:16:
HahahahHahahaha tickets gaan toch zo hard maar het is nog steeds niet uitverkocht


Het is nog geen jaar uitverkocht geweest?
Maar daarom kan de kaart verkoop wel hard gaan
Kan idd wel hard gaan als men merkt dat het weer goed wordt/blijft.
dat is nederland he , Hee zon! , massaal naar buiten
kaartverkoop gaat pas hard als de kans groot is dat het uitverkocht raakt ;)
dat staat nergens geschreven , maak je er zelf van