Partyflock
 
­ Nederland

Pleasure Island festival super early bird al uitverkocht

gepubliceerd door , op
Pleasure Island werkt hard aan de line-up voor 19 september. Het is het laatste festival van het seizoen en dan moet er geknald worden! De organisatie heeft al leuke opties uitstaan. Ook zijn er weer een hoop dingen te beleven zoals de vele kraampjes, kermisattracties en nog veel meer leuke dingen.

Twee jaar geleden is Pleasure Island voor het laatst gehouden en daarom merkt de organisatie aan de voorverkoop dat iedereen er weer echt veel zin in heeft. De super super early bird en de super early bird waren dan ook in een mum van tijd uitverkocht. Maar niet getreurd, want de early bird van €35 is nog van kracht en de early bird VIP voor €42,50 ook! Met deze VIP-kaarten heb je o.a. VIP-ingang, VIP-deck wat over het publiek uit kijkt, gratis sushi, oesters, fruit, luxe hapjes, chocoladebuffet, champagne, DVD, CD, massage en nog veel meer. Koop je kaartje alvast bij koop tickets of koop tickets. Pleasure Island was de laatste keer uitverkocht dus laat deze early bird kans niet liggen!

Hieronder de aftermovie van de vorige keer:


Pleasure island leeft al goed bij de mensen! Er zijn nu al 2500 mensen aangemeld op Facebook .Zet jezelf hier in de agenda op Facebook en tag drie vrienden. Met deze vrienden mag jij als je wint gratis naar Pleasure Island. Houd Facebook goed in de gaten, want elke maand worden er winnaars getrokken! Pleasure Island staat dit keer in het teken van Ibiza dus doe je mooiste Ibiza-kleren aan en shine als een echte hippie. Ook is er een echte hippiemarkt en zijn er leuke attracties. 19 September wordt een datum om in je agenda te zetten! Een festival voor jong en oud.

1 opmerking