Partyflock
 
­ Nederland

18HRS Festival 2015 line-up en podia-indeling

gepubliceerd door , op
18HRS Festival viert dit jaar haar vijfjarig bestaan op zaterdag 11 juli. Het programma voor deze jubileum-editie maakten ze al eerder bekend, en nu kunnen ze ook de stage-indeling verklappen. Van 12:00 uur 's middags tot 06:00 uur in de ochtend gaat het los op de Balkenhaven, gelegen aan de oevers van het Noordzeekanaal, op fietsafstand van Amsterdam.

Line-up
Terminal M
De open air stage wordt dit jaar gehost door het Terminal M label van de 'Queen of Techno' uit Berlijn: Monika Kruse. Uit de Terminal M stal reizen naast Monika Kruse zelf, Pig&Dan & Stefano Noferini af naar de Balkenhaven. Zij worden bijgestaan door o.a. special guest HOSH (Dynamic).

elrow Ibiza
In 2013 maakte Nederland op 18HRS Festival voor het eerst kennis met het Spaanse feestconcept elrow. Ontstaan in Barcelona maar inmiddels één van populairste clubavonden op Ibiza. Dit jaar komt elrow terug naar 18HRS Festival met een nieuw thema: Bollywood! Met nieuwe acts, tientallen kilo's confetti, honderden opblaasspullen en een hele fijne line-up bestaande uit o.a. Harvey McKay (Drumcode), Slam, Dosem (Saura) & Marc Maya.

Joey Daniel presents 300MPH
Ras entertainer Joey Daniel komt met zijn 300MPH concept naar 18HRS Festival en zal de buitentent voor zijn rekening nemen. Kwaliteit is hier het toverwoord met een sterke internationale programmering. Barem (Mnus), Robert Dietz (Desolat) en Music On members Léon & Neverdogs zorgen voor een dag vol pompende house & techno.

44bass
De 44bass area, bekend uit de Utrechtse club Poema RAW, staat volledig in het teken van de underground house met de nadruk op de populaire 'UK house/bass sound'. In de line-up o.a. Waze & Odyssey, Sidney Charles, Friend Within, Benny Rodrigues en uiteraard mag 44bass frontman Wouter S. niet ontbreken.

The Cave
Een compleet nieuwe ruimte die voor het eerst dit jaar in gebruik zal zijn tijdens 18HRS Festival. In The Cave ga je los op de lekkerste 90's & early 00's hits. Geen internationale dj's maar Amsterdams finest, onder aanvoering van Kris Kross Amsterdam. Luidkeels meeblèren op de zwoelste hits is uiteraard toegestaan.

Voor een compleet overzicht van de line-up ga je naar www.18HRSfestival.nl

18HRS: facts, food & festival fun
Naast al het muzikale vertier zijn de unieke en kenmerkende ingrediënten van 18HRS Festival ook dit jaar aanwezig zoals de combinatie van indoor en outdoor area's. Tot 23:00 uur kun je in de buitenlucht dansen waarna je tot 06:00 uur in de ochtend binnen door kunt feesten.
Er kan weer volop gechilld worden (tot zonsopkomst) langs de waterkant van het Noordzeekanaal met het unieke decor van de (cruise)schepen die regelmatig voorbij komen varen. De laatste fashion items scoor je op de festivalmarkt en ook aan de innerlijke mens wordt gedacht met een gevarieerd food assortiment.

Tickets
Bemachtig je ticket voor 37,95 Euro ex fee via www.18HRSfestival.nl.
Meer info: www.18HRSfestival.nl