Partyflock
 
­ Nederland

Lentekriebels timetable, winactie & laatste combitickets

gepubliceerd door , op
Lentekriebels
4 februari 2015
Aanstaande zondag 5 april, eerste paasdag, is het weer tijd voor voor een nieuwe dosis Lentekriebels. Op de beats van de beste dj's kun je in Central Studios maximaal losgaan tot in de vroege uurtjes, want op maandag ben je vrij vanwege Pasen. Check hieronder de timetable en laatste info en lees meer over de VIP Trip winactie naar Ibiza.

Timetable
  • Studio 2
    gehost door Eclectic Paradise
  • zo 23:00 - 00:00:  Nederland house, urban, hip hop
  • ma 00:00 - 01:00:  Nederland house, urban
  • ma 01:00 - 02:00:  Nederland house, urban, r&b, hip hop
  • ma 02:00 - 03:00:  Nederland house, latin, urban
  • ma 03:00 - 04:00:  Nederland house, techno


Laatste (combi)tickets
Er is nog een beperkt aantal combitickets verkrijgbaar waarmee je met een korting van maar liefst 17 euro kan genieten van Lente- en Zomerkriebels. Grijp snel je kans en bestel een combiticket voor het te laat is. De reguliere tickets voor Lentekriebels bestel je hier en in alle vestigingen van AKO en Primera. De minimumleeftijd is 18 jaar. Het is verplicht om je legitimatie bij je te hebben. Hier kan naar gevraagd worden. Geen ID, geen entree.

Winactie VIP Party Ibiza
Heb jij altijd al eens een nacht lekker willen feesten op Ibiza? Kriebels maakt het mogelijk! Jij vliegt met een vriend( in ) naar Ibiza waar je een nacht losgaat in één van de vetste clubs op het eiland! Hoe maak je kans?

  • Zet jezelf op aanwezig op het event van Lentekriebels
  • Zet jezelf op aanwezig op het event van Zomerkriebels Festival
  • Vermeld in een reactie op de Facebookpage waarom juist JIJ deze VIP party trip zou moeten winnen.


De winnaar van deze winactie wordt tijdens Lentekriebels met zijn of haar foto op de LED wall vertoond. Het enige wat jij als gelukkige winnaar moet doen is je tijdens Lentekriebels melden en je prijs in ontvangst nemen. Good luck!

Openbaar vervoer/ pendelbussen
Met de bus: Lijn 25 vanaf Utrecht CS stopt voor de deur van Central Studios.
Met de trein: Station Zuilen is op 5 minuten loopafstand van Central Studios. Vanaf 02.30 uur zullen er pendelbussen rijden vanaf Central Studios naar Utrecht CS. Een enkel kaartje kost €3,-.

Parkeren
Volg de aanwijzingen voor veilig en gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Nijverheidsweg. Bekijk ook eens de website, like de Facebookpage en volg Lentekriebels op Twitter & Instagram via @kriebelsNL

(Combi)Tickets
Kaarten koop je via www.kriebels.nl of bij de bij de dichtstbijzijnde vestiging van AKO of Primera.
Laat die lente maar komen!