Partyflock
 

FeestDjRuud en Gerard Ekdom met Pasen in Budel

gepubliceerd door , op
FeestDjRuud en Gerard Ekdom met Pasen in Budel
27 maart 2015
Het Paasweekend staat weer voor de deur en gezellig stappen bij The Energy hoort daar zeker bij! Op zaterdag 4 april, staat de enige echte FeestDJRuud achter de mixer.

FeestDJRuud is werkelijk de enige in zijn soort, met een arsenaal aan partytricks tovert hij elk feestje instantly om tot een wervelwind van gekkigheid. Zijn energieke sound kent geen grenzen en maakt het feest in je los! Zijn wereldberuchte hit 'Gas op die lollie' zet elk feestje op z'n kop en 'Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!' is natuurlijk niet meer weg te denken uit de wereldwijde party scene. Stap in een rollercoaster ride die je gegarandeerd mee terug neemt naar de beste tijd van je leven, laat zingen en springen op de hits van nu en je stiekem alvast introduceert aan de Knallers van de toekomst.

Voor zondag eerste paasdag staat er natuurlijk ook weer een speciale gast geprogrammeerd in The Energy. Het is niet de eerste keer dat hij er is, maar iedere keer is het weer een avond vol gezelligheid. En nu voor dat hij de overstap gaat maken is hij op zondag 5 april bij ons te bewonderen als dé deejay van 3FM; namelijk Gerard Ekdom!

Op deze avond zal hij de grootste hits van de jaren tachtig, negentig, zero's en nu draaien. Gerard is gek op muziek en dat wil hij graag aan jullie laten horen. Een geweldige muziek mix die je zeker leuk gaat vinden!

Discotheek The Energy is met Pasen geopend van 22.00 uur tot 4.00 uur geopend. Kijk voor meer informatie op www.the-energy.nl

4 opmerkingen

Artiest Exodus
ik spring liever van een klif af dan dat ik na deze 2 gasten moet luisteren
Nou aardig hoor....
Feest DJ Ruud is toch super te gek?