Partyflock
 
­ Nederland

Funkadelic terug naar de stad waar zij begon

gepubliceerd door , op
Funkadelic
24 februari 2015
FeestFunkadelic · Where it all started
Datumzaterdag 4 april 2015
WinactieFunkadelic actiegesloten
LocatieCell
De geruchten gingen al een tijdje rond, maar nu is het dan toch echt definitief. Noteer zaterdag 4 april 2015 met grote uitroeptekens in je agenda, want Funkadelic komt na veler verzoek eenmalig terug naar de stad waar het succes allemaal is begonnen.

Na meerdere toplocaties zoals: Nox, Anno, Grote Markt, Arena, Panama, Beachclub Vroeger, Little Buddha en The Sand, komt Funkadelic met een exclusieve editie naar één van Nederlands mooiste en nieuwste discotheken van dit moment, Club Cell in Almere.

Club Cell is de nieuwste hotspot van ons land met twee area's, een capaciteit van 1.500 bezoekers, heeft de nieuwste snufjes en trekt wekelijks volle zalen met feestgangers uit het hele land. Dit in combinatie met Funkadelic kan alleen maar één ding betekenen en dat is complete chaos!

Een veelbesproken element van Funkadelic zijn de altijd ijzersterke line-ups. Bijna alle grote namen die op dit moment de hele wereld afreizen hebben één of meerdere malen in de Funkybooth gestaan. Om er een paar te noemen: Chuckie, Afrojack, Erick E, Hardwell, Alvaro, Gregor Salto, Benny Rodrigues, Mastiksoul Portugal, Sidney Samson, Quintino, Shermanology, Lucien Foort, ROOG, Michael Mendoza, Delivio Reavon, Sunnery James & Ryan Marciano, Zawdi MC, Don Diablo, Vato Gonzalez en nog veel meer..

Ook voor deze exclusieve editie zijn er weer grote namen uitgenodigd in combinatie met een aantal talenten die elk moment kunnen doorbreken, zoals: Gregor Salto, D-Rashid, Michael Mendoza, Delivio Reavon, Village Brothers en nog veel meer.

Wat je deze avond naast de heerlijke line-up nog meer kan verwachten is o.a.: een dikke Funkystage met LED, confetti, Co2, sexy entertainment, voor de eerste 150 bezoekers een welkomstdrankje en nog veel meer verrassingen.

Voor degene die het niet meer weten: bijna alle edities van Funkadelic in Almere waren uitverkocht. Wil jij deze exclusieve editie niet missen dan is het advies om je tickets in de vvk te bemachtigen via koop tickets. Wees er snel bij, want de eerste 50 super earlybird tickets kosten slechts €5, de Early Funkytickets €10 en de reguliere voorverkooptickets €15.
Hou je van luxe, wil je niet in de rij staan of heb je iets te vieren dan is het mogelijk om een exclusieve VIP tafel te reserveren op de zeer luxe VIP balkon van Club Cell. Dit is inclusief 1 fles champagne en/of 1 fles sterke drank, sushi en een aparte ingang. Reserveringen kunnen gedaan worden via info@Funkadelicevents.nl. Ook zijn er beperkt aantal losse VIP tickets beschikbaar in de voorverkoop voor €50. Deze geven toegang tot het VIP balkon, is inclusief sushi, een welkomstdrankje en heeft een aparte ingang zodat je niet in de rij hoeft te staan. Deze tickets zijn verkrijgbaar via www.funkadelicevents.nl.

'Clap your hands and stamp your feet, after 7 years Funkadelic is still rocking them funky house beats'