Partyflock
 
­ Nederland

Laatste dancefeest in de loods van Amsterdam Roest

gepubliceerd door , op
Vrijland Voorspel
17 maart 2015
24 April vindt de officiële pre-party van Vrijland Festival – Vrijland Voorspel – plaats in de loods van Amsterdam Roest. Door de verkoop van de panden aan kinderwagenfabrikant Bugaboo, kan Amsterdam Roest er vanaf komende zomer geen activiteiten meer organiseren. Vrijland Voorspel zal daarmee het op één na laatste feest en het allerlaatste dance georiënteerde feest in 'hal 3' zijn.

Dance events
Daarmee komt er een einde aan een indrukwekkende reeks evenementen, die Amsterdam Roest er de afgelopen (bijna) vier jaar organiseerde. Samen met feestorganisaties als Next Monday's Hangover, NGHTDVSN en Cartel – die mede-organisator is van de Vrijland feesten – wist Amsterdam Roest er meerdere gedenkwaardige avonden te organiseren.

Internationale line-up
Op Vrijland Voorspel zal niet alleen het afscheid van een dance-locatie plaatsvinden; het zal ook de opmaat zijn naar Vrijland Festival. De line-up is er volgens de organisatie één die bij Vrijland past: met veel lokale – en een aantal internationale artiesten: Space Dimension Controller Verenigd Koninkrijk, Session Victim (live) Duitsland, Detroit Swindle en Tettero geven acte de présense.

Tickets bestel je bij koop tickets

Organisatie
Vrijland is een jaarlijks festival dat wordt gehouden op Bevrijdingsdag - voorheen op het terrein van Amsterdam Roest, dit jaar op de Oostpunt van Zeeburg. Met 6000 bezoekers is het uitgegroeid tot een van de grootste bevrijdingsfestivals van Amsterdam. Amsterdam Roest is een creatieve stadsoase, een horecagelegenheid en een culturele vrijplaats in het centrum van Amsterdam. Cartel is een evenementenorganisatie die veelal in het nachtleven en de festivalsector actief is.