Partyflock
 
­ Nederland

Gouden Kabouter Awards 2015

gepubliceerd door , op
Gouden Kabouter Awards
24 februari 2015
De Gauwe Kabouter Awards vieren dit jaar het allerleipste van Mokum, hoofdstad van de internationale danceindustrie. Een gesjeesde avond - de beroemde en beruchte Oscaruitreiking van de dancescene - waarin de hotemetoten van het uitgaansleven komen flaneren in hun mooiste kloffie, allemaal naar de gallemieze gaan en hopen een kleine gauwe gozer mee naar huis te nemen.

De nominatieronde is inmiddels voor bij, maar het definitieve stemmen is begonnen! Ga als de wiedeweerga naar www.goudenkabouter.nl en breng je stem uit voor de genomineerden in de multiple choice vragenlijst. Jouw stem kan wel eens beslissend zijn!

Daarnaast nodigen ze graag iedereen uit om de feestelijke uitreiking bij te wonen, want dat is altijd dikke pret, met surprise optredens en andere gekkigheid. Het Amsterdamse lied zal door echte Amsterdamse zangers Ed Palermo en Ronald te berde gebracht worden. Meezingen mag! Miss Bunty komt ook nog eens zingen. Verder prachtige visuals van Vision Impossible, grappige filmpjes en natuurlijk de fantastische Rode Loper (Gouden Loper deze keer!) interviews van de eigen Dooske. De avond wordt muzikaal ondersteund door DJ Jack Undercover. The one and only MC Buttslammer zal de hele avond aan elkaar lullen zoals alleen hij dat kan!

Ze mogen dit eigenlijk nog niet vertellen, maar er gaan geruchten dat een act uit Duitsland de Gouden Kabouter Awards komt opleuken, met een korte maar krachtige set. Spannend! Afterparty in de Paradiso kelder met... Ja met wie? Dit houden ze nog even geheim. Doorfeesten in de kelder kan in ieder geval 23.00 - tot 04.00 uur

Bij Mokum's Goud past een heuse strenge dresscode: Mokums goud & glitter, Westertorenhoge kapsels, Albert Cuyp chic, PCHooftsletten & Jordaanse gezelligheid.

En als jullie toch komen, is het fijn als dat gaat met de aankoop van kaartjes via de voorverkoop. Allereerst ben je dan verzekerd van entree en daarnaast sta je dan niet in de rij bij de kassa en heb je extra veel tijd voor een interview met Dooske, of gewoon bier drinken en kijken naar de interviews van Dooske. Kortom, WIN-WIN-situatie!

Let op: de avond wordt geen Amsterdams onderonsje, kaaljakkers van buiten de ring zijn ook van harte welkom!

En wil je voor die tijd Meetellen met de telkabouters? Dat kan! Zaterdagavond 7 maart is er een webcam in het kabouter hoofdkantoor. Hou www.goudenkabouter.nl goed in de gaten; daar wordt de URL bekend gemaakt.

1 opmerking

 
Roel van Velzen