Partyflock
 
­ Nederland

Nieuw underground event Carry On Regardless maakt line-up bekend

gepubliceerd door , op
Carry On Regardless! Het gesprek van de dag wat door de underground scène zal denderen. In de Tolhuistuin (Paradiso Noord) zal 3 april van 22:00 tot 6:00 namelijk een nieuw concept plaatsvinden genaamd Carry on Regardless. Met een line-up van internationale allure lijkt het er op dat er geen halve maatregelen worden genomen. Met gevestigde namen als Darren Emerson, Dave Seaman, Remy Unger, Per, JP, Moritz, Lone Striker, Paul Hazendonk, David Hülsken (Live), Rubzman vs Lady Ace, C-Jay en Niels Marieé belooft dit een memorabele nacht te worden.

Darren Emerson, de deejay die tien jaar lang deel uitmaakte van Underworld. In 2000 besloot hij zich te richten op een solocarrière als deejay en producer. Dat legde hem bepaald geen windeieren. Op zijn eigen label Underwater komt de ene na de andere klapper uit. Op 3 april laat Emerson zien dat hij ook achter de decks heer en meester is.

Dave Seaman, de uit Leeds Verenigd Koninkrijk afkomstige veteraan draait al zeker 25 jaar mee in de dance scène. Als eerste editor van club-bijbel 'Mixmag', succesvol producent voor onder meer U2, Kylie, Michael Jackson, David Bowie en The Pet Shop Boys is deze man met recht een allround, multi-talent te noemen. Dave heeft meer dan 20 mix compilaties voor gerenommeerde labels als Renaissance en Global Underground op zijn naam staan, kenners weten dat deze eer niet zomaar eenieder toekomt. Hij is de drijvende kracht achter een aantal onafhankelijke dance-labels zoals Stress Records en Audio Therapy. Om nog maar te zwijgen over zijn 'buitenschoolse activiteiten' als Levi's model en BBC presentator. Deze man kan met recht zeggen: '.been there, done that!'.

Neerlands trots Remy Unger uit Den Haag is nog steeds de bescheidenheid zelve en laat de muziek voor zich spreken. Tekenend voor deze grote dj is dat hij altijd met zijn tijd meegegaan is en hij zijn muzikale smaak altijd verder blijft ontwikkelen.. wat een held!

Per behoeft geen verdere introductie, want naast zijn spectaculaire Earth feesten is Per een van de grondleggers van de Amsterdamse housescene. Sinds 1984 staat hij achter de draaitafels en heeft door de jaren heen verschillende stromingen bij het publiek weten te introduceren. Per is dan ook niet meer weg te denken uit de Amsterdamse party scène.

DJ JP kennen we natuurlijk allemaal! Sinds de start van zijn carrière in 1990 is hij een van de de toonaangevende artiesten in de Nederlandse dance scène. Terug in de tijd draaide hij al op tal van legendarische underground house evenementen en was, en is nog steeds van groot belang voor de ontwikkeling van de dance scène. JP zal Carry on Regardless gaan verwennen met een speciale house set!

Of dit alles is? Nee natuurlijk niet! Er is nog een totale tweede area in het leven geroepen. Deze zal gehost worden door Rebellion. Rebellion is bekend geworden met hun feesten in de Amsterdamse Studio 80 en heeft in 2014 haar vleugels uitgeslagen met feesten in de Melkweg en Paradiso. Rebellion is een concept dat staat voor opkomend talent en muzikale fusies.

Verwacht een progressieve muzikale reis die je mee zal nemen langs de randen van de Amsterdamse underground. Met optredens van onder andere Paul Hazendonk, Moritz en een speciale live set van David Hülsken brengt Rebellion een mix van nieuw talent en gevestigde namen samen om een Rebelse draai te geven aan Carry On Regardless.

Het muzikale Utopia genaamd: 'Tolhuistuin' is makkelijk te bereiken met de 24-uurs pont achter Amsterdam Centraal Station.

1 opmerking

Benieuwd naar die Tolhuistuin! Klinkt wel als een leuk feestjje dit! Optie dus!