Partyflock
 
­ Nederland

Vieze Poezendek viert éénjarig bestaan

gepubliceerd door , op
Vieze Poezendek
12 februari 2015
FeestVieze Poezendek · 1 Year anniversary
Datumvrijdag 27 februari 2015
WinactieVieze Poezendek actiegesloten
LocatieAIR Site
Wie jarig is trakteert...op 27 februari bestaat het Vieze Poezendek één jaar! En geheel in de herkenbare stijl van het Vieze Poezendek zal de allereerste verjaardag van Milkshake's hot 'n steamy poezenkind uitbundig worden gevierd. Denk aan: een extra-extravagante aankleding van de club én een extra kittige headliner, niemand minder dan The Flexican & Sef zullen deze editie achter de draaitafels de klauwen uit de mouwen steken. Het gonst al langer door de straten: alle poezen zijn klaar voor een kater en Amsterdam's favoriete openminded hip-hop / R&B georiënteerde clubavond gaat de boeken in als legendarisch.

Het ongekende succes van het Vieze Poezendek is afhankelijk van meerdere factoren. Niet in de laatste plaats het enthousiaste publiek dat zich iedere editie weer het zweet in de pels danst op de heetste hip-hop en R&B... 'It's all about fashion, glamm, and twerking!'

De Poezendek-Lifestyle wint in rap tempo aan aanhangers en de kittige verwijzingen onder de online & offline fans zijn niet van de lucht. Tijdens de laatste editie van Milkshake Festival sloot The Flexican af op de Natte Poezenplek stage: de crowd krabte de krullen van de dansvloer en zwaaiden met hun staartjes tot ze scheel zagen. Dit succes bleef uiteraard niet onopgemerkt, vandaar dat The Flexican én sef dit op 27 februari in AIR Amsterdam nog eens dunnetjes over komen doen. Het eenjarig bestaan van het Vieze Poezendek in een notendop: zet een kruis in je agenda, trek een krolse outfit uit de kast, en kom je mengen onder je mede poezenvrienden & vriendinnen. zodat je de rest van het weekend spinnnend op de bank de hoogtepunten kunt herhalen.

And remember 'Kitties just wanna dance!'

Doorhost:Storm Deluxe
Entree:El Osie
AIR 1:The Flexican & Sef, Mitchel Kelly, Rachel Green, Fritz The Face
AIR 2:Joya Felicia, Dennis Branko