Partyflock
 
­ Nederland

Klamme Handjes viert driejarig bestaan

gepubliceerd door , op
Klamme Handjes
3 februari 2015
FeestKlamme Handjes · 3e verjaardag
Datumvrijdag 3 april 2015
WinactieKlamme Handjes actiegesloten
LocatieWesterUnie Site
Na een uitermate geslaagde en uitverkochte 90's edition in de WesterUnie, viert Klamme Handjes op 3 april haar derde verjaardag. De laatste editie voor Klamme Handjes Festival vindt wederom plaats in de welbekende fabriekshal. Tijdens de derde verjaardag worden bezoekers mee op reis genomen richting de tropen.

Dit jaar wordt de Klamme Handjes verjaardag nog groter aangepakt dan vorig jaar. Na een zeer geslaagd festival in het Diemerbos, een knallende ADE editie en de swingende 90's editie van Klamme Handjes is het tijd om uit te pakken voor haar derde verjaardag.

Gerd, wie vorig jaar op de Jongens van de Wereld stage stond tijdens Amsterdam Open Air, is de headliner van de avond. Gerd is een hele productieve, geliefde en uitgesproken houseproducer. Door velen beschouwd als tijdloos en zeer veelzijdigheid, geliefd om zijn vaardigheden.

Samen met Alex Salvador & Daan Groeneveld van Tomorrow Is Now Kid en Klamme resident Moose belooft het een memorabele verjaardag te worden. Zo zullen bezoekers mee op reis worden genomen naar de tropen en kunnen ze palmbomen, bloemenkransen en cocktails verwachten.

De Derde Verjaardag is een generale repetitie voor Klamme Handjes festival 2015, welke plaats vindt op 25.07.2015. Daar later meer over. De Derde Verjaardag vindt plaats op vrijdag 3 april om 23.00u, in de WesterUnie, Amsterdam.