Partyflock
 
­ Nederland

Final info & timetable Pandemonium Amsterdam Studio's 7 maart

gepubliceerd door , op
Pandemonium
31 januari 2015
FeestPandemonium · The Darker and Rougher Side of Early Hardcore
Datumzaterdag 7 maart 2015
LocatieAmsterdam Studio's Site
Aanstaande zaterdag 7 maart zal de exclusieve editie van Pandemonium - The Darker & Rougher Side of Early Hardcore gaan plaatsvinden in Amsterdam Studio's! Op de plek waar Pandemonium voor het eerst werd georganiseerd kunnen degenen die op tijd een ticket hebben gekocht aanstaande zaterdag 7 maart een ervaring delen waar ze nog lang over zullen napraten. Bij deze wat relevante info en aan de timetable kan je nu al zien dat je er bij moet zijn geweest!

Timetable


Deuren open
Het evenement begint om 22.00 en duurt tot 07.00. Ze verzoeken je voor 03.30 binnen te zijn aangezien de deuren om 04.00 sluiten.

Kaartverkoop
De reguliere kaartverkoop voor Pandemonium ging erg hard en er is nog maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. Ze raden de bezoekers daarom aan snel via www.cyndium.com/tickets hun kaarten te kopen. De Primera tickets zijn reeds uitverkocht.

Voorverkoop: €32,50 (ex fee)
Deurverkoop: €40 (kaarten worden alleen aan de deur verkocht mits het evenement uiteraard op de dag zelf nog niet is uitverkocht; dit verwachten ze gezien de laatste stand van zaken wel)

De online kaartverkoop stopt zaterdag 7 maart a.s. om 20.00.

Pinnen
Bij de muntverkoop kun je met PIN betalen. Het is niet mogelijk om contant geld te pinnen. Je wordt aangeraden altijd voldoende cash geld mee te nemen naar het evenement omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Merchandising
Er worden merchandising producten bij de Cyndium stand verkocht. Er zal speciaal voor deze editie een bijzondere korting gelden waardoor alle t-shirts €10 kosten, dus neem genoeg extra geld mee..

Kluisjes
Kosten kluisjes: €7 (borg is niet nodig). Er zijn voldoende kluisjes aanwezig en deze zijn de gehele avond toegankelijk.

Spullen
Eten en drinken mogen niet het evenement op. Deodorantrollers mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee. Voetbal t-shirts en stad gerelateerde t-shirts zijn verboden. De organisatie distantieert zich namelijk van het voetbalgezeik en iedereen komt toch om te feesten!

Toiletten
Er bevinden zich dames en heren toilet locaties in Amsterdam Studio's en buiten (naast de rookruimte) zijn tevens twee toiletgroepen aanwezig. Alle toiletten zijn gratis.

Roken
In de Nederlandse horeca geldt een rookverbod. Op Pandemonium mag alleen buiten in de rokersruimte gerookt worden! Binnen wordt gezien als horeca gelegenheid en hier geldt dus het rookverbod.

Drugs/Beleid
In Amsterdam Studio's geldt het volgende drugsbeleid: harddrugs is niet toegestaan! Op Pandemonium wordt een zero tolerance beleid gevoerd qua (hard)drugs gebruik. Dit houdt in dat alle vormen van (hard)drugs ten strengste verboden zijn. Wanneer er bij een bezoeker (hard)drugs worden aangetroffen, wordt de bezoeker de toegang tot het evenement ontzegd en de politie ingeschakeld. In geen geval zal de organisatie als gevolg hiervan overgaan tot restitutie van het toegangsgeld. Voorgedraaide joints zijn niet toegestaan.

Bereikbaarheid Openbaar Vervoer
Amsterdam Studio's liggen op nog geen 10 minuten lopen van metrostation Spaklerweg. Deze halte is te bereiken met metrolijnen 51, 53 en 54. Vanaf het Amstel Station is het ongeveer 20 minuten lopen naar Amsterdam Studio's.

Parkeren
De bezoekers van Pandemonium die met de auto komen kunnen buiten tegenover Amsterdam Studio's op een speciaal daarvoor ingericht parkeerterrein parkeren. Verkeersregelaars zullen de bezoekers richting het terrein begeleiden. De kosten voor het parkeren op het terrein bedragen €10 per auto. Je wordt geadviseerd de bezoekers om met het openbaar vervoer te komen.

iLost
Ben je iets kwijtgeraakt tijdens Pandemonium? Alle gevonden voorwerpen kun je na afloop van het evenement gemakkelijk terugvinden via www.ilost.nl

Camera's
Digitale camera's zijn toegestaan. Professionele geluids- en filmapparatuur is niet toegestaan.

Cyndium distantieert zich Online
[presence element=organization id=1292 includename]{aanwezigheid niet begrepen}

14 opmerkingen

Zin in :D
Op de plek waar Pandemonium voor het eerst werd georganiseerd kunnen


Waakzaamheid was de eerste pannekoekies.
Op de plek waar Pandemonium voor het eerst werd georganiseerd


:lol:
Werkzaam bij Cyndium
Voor ons gevoel begon het hier toch een beetje vorm aan te nemen,maar jullie hebben gelijk.
FF afsluiten en ik ga naar Loudness :(
Keuzes keuzes.
Keuze lijkt mij niet heel moeilijk :)
Nu al het gevoel dat deze party gaat worden gezien als het feest van het jaar!
Hier kijk ik sinds 27 december 2009, vanaf 7.00 uur, alweer naar uit..
Het feest wat mijn kijk op feesten nog positiever heeft veranderd.
Cyndium; bedankt

laatste aanpassing
Je wordt geadviseerd de bezoekers om met het openbaar vervoer te komen.

Wa?



Maar inderdaad wel slim, het parkeren daar is met andere events niet bepaald veilig voor auto's en spullen gebleken..
De kosten voor het parkeren op het terrein bedragen €10 per auto.

En is het voor dat bedrag dan bewaakt, wat wettelijk gezien moet (lees: als je geld vraagt voor deze service), of kijkt er alsnog niemand naar om?
 
whoehoeooe zin aan.. wat een traktatie ook van de organisatie om pandemonium vaker te houden.. groot, klein en in festival formaat.. can't complain.. kon me ogen niet geloven toen ik in december uit de shz liep en het boekje in me handen gedouwd kreeg.. c yall 2morrow peeps :D
Heel erg toe aan een nachtje millennium hardcore (l) :honger:
 
:bier:
Jaaaaaaa ZELDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kippenvel alleen al bij het typen van de eerste letter van haar naam.

Deze vrouw heeft het recht een godin genoemd te worden!!!!!
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op vrijdag 6 maart 2015 om 13:04:
En is het voor dat bedrag dan bewaakt, wat wettelijk gezien moet (lees: als je geld vraagt voor deze service), of kijkt er alsnog niemand naar om?


Bij hardcore classics was dit niet zo.. Je moest ervoor betalen, maar die bewaker zei zelf ook al dat zodra de parkeerplaats vol was, hij weg ging, en op een later tijdstip weer terug zou komen :P
Kortom als het geldschip binnen is je onttrekken van de verantwoordelijkheid die je er eigenlijk mee bent aan gegaan met op die manier cashen. Lekker makkelijk maar niet echt netjes.. helaas gaat het vaak zo..
..ook bij festivals als je dan nog parkeert op een of ander drassig kutgrasveldje.
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op zaterdag 7 maart 2015 om 17:30:
Kortom als het geldschip binnen is je onttrekken van de verantwoordelijkheid die je er eigenlijk mee bent aan gegaan met op die manier cashen. Lekker makkelijk maar niet echt netjes.. helaas gaat het vaak zo..
..ook bij festivals als je dan nog parkeert op een of ander drassig kutgrasveldje.


Jep helaas wel...