Partyflock
 

Club One in Woerden eenmalig open op Valentijnsdag

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 14 februari a.s. zal Club One in Woerden ( v/h Palazz) zijn deuren openen voor een eenmalig en uniek event. 'It's all about the Love' ..de boodschap die Miss 4Play sinds haar allereerste optreden al probeert uit te dragen en op zaterdag 14 februari a.s. wel een hele bijzondere lading krijgt want dan zullen deze woorden kracht worden bijgezet in de vorm van een zes uur durende solo performance vol met floorfillerz onder de bezielende leiding van niemand minder dan MC Lou-E

Zes uur lang zullen de afgelopen zes jaren in vogelvlucht aan je voorbij trekken en zal Miss 4Play je opnieuw die positieve energie, haar passie, skills en enthousiasme meegeven op een bijzondere locatie waar het voor haar als dj allemaal zo'n zes jaar geleden begon, Club One in Woerden. Speciaal voor deze gelegenheid opent Club One eenmalig haar deuren en zal zaterdag 14 februari, de dag van de liefde, een dag gaan worden om nooit meer te vergeten en mede daarom is de dresscode dan ook club & party wear with a touch of Red.

Inmiddels heeft Miss 4Play wel bewezen haar mannetje te staan binnen de dancewereld en blijft het iedere keer opnieuw een feest om haar te zien en te horen. Dat zij altijd net even dat extra geeft in haar sets vertaalt zich natuurlijk ook naar dit feest en daarom zal deze avond bomvol met verrassingen zitten.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen geen minuut te hoeven missen van dit muzikale cadeau gaan de deuren om 21:00 uur open en zal de club voor dit unieke event tevens een uurtje langer open blijven tot 05:00 uur zodat jullie kunnen acclimatiseren want na zes uur het vuur uit je sloffen te hebben gedanst heb je natuurlijk even tijd nodig om vervolgens met een exclusieve mix cd en een big smile op huis aan te gaan.

Heb jij nog geen kaarten voor dit exclusieve en bijzondere feest op deze prachtige datum op een voor velen vertrouwde maar toch verrassende locatie? Bestel deze dan nog snel in de voorverkoop en persoonlijk via: djmiss4play@gmail.com en beleef een unieke Valentijnsdag 2015!