Partyflock
 
­ Nederland

Rebellious – Laatste info

gepubliceerd door , op
Rebellious
25 november 2014
FeestRebellious · Bigger, better, louder!
Datumzaterdag 24 januari 2015
Locatie't Bau-huis
Na maanden van voorbereiding is zaterdag eindelijk de dag aangebroken. Hard2Beat Events zal in de nieuwe indrukwekkende locatie een nieuw hoofdstuk in het Rebellious-boek beginnen. De avond zal onder leiding staan van een headliner van een formaat dat nog niet eerder is gezien op Rebellious. Niemand minder dan Coone zal die avond met de scepter zwaaien. De tweede naam in de line up is die van een oude bekende. De wijze waarop Titan al eens afsloot op Rebellious zullen we niet gauw vergeten, dit zal hij aanstaande zaterdag nog eens zachtjes over doen. Verder zal Jack of Sound, de Mashup Master van de hedendaagse Hardstyle scene, aanwezig zijn en iedereen trakteren op de dikste beats. Voordat Coone begint, zal Lethal MG iedereen een uurtje mee terug in de tijd nemen met classics die jarenlang clubs als Complex en Cherrymoon op z'n kop hebben gezet. Al deze grote namen worden ondersteund door opkomende talenten MANDY, Madiq, Sonic Devastation en D-Void. Dit alles in combinatie met de energieke sound van MC DL staat garant voor heel wat moois.

Hieronder vindt je nog een keer de time table en nuttige informatie die je als bezoeker dient te weten.

Time Table


Algemeen
Datum:24 januari 2015
Tijd:21:30 – 05:00
Locatie:'t Bau-huis, Sint-Niklaas
Leeftijd:16+
Twitter:@Hard2Beat Events #RBLS


Tickets
Voorkom teleurstelling en koop op tijd je tickets. Tot en met zaterdag 18:00 uur zijn er voor slechts €17,50 tickets verkrijgbaar via koop tickets
of bij onderstaande voorverkooppunten. Aan de deur zullen er ook tickets verkrijgbaar zijn voor €20 per stuk.
  • Healthcenter Bodyline, 34
  • Foubert, Sint-Niklaas
  • Organisatie 3


Locatie
'T Bau-huis
Slachthuisstraat 60
9100 Sint-Niklaas

Vervoer
'T Bau-huis is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, met de auto en op de fiets. De locatie is op twee minuten loopafstand van station Sint-Niklaas. Daar komen er op zaterdagavond treinen en bussen aan t/m 00:00 uur en na Rebellious zullen deze vanaf 05:30 uur weer beginnen met rijden. Rondom de locatie zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen voor alle bezoekers. Parkeren op deze parkeerplaatsen is geheel gratis. Mocht je op de fiets naar Rebellious komen, kan je deze recht naast 't Bau-huis wegzetten bij de palen die daarvoor bestemd zijn.

Verder worden er ditmaal bussen aangeboden die tussen Hulst en Sint-Niklaas zullen rijden. Hiervoor heb je uiteraard wel een buscombi ticket of een los busticket nodig. Halve Maan (Stationsplein) is de opstapplaats in Hulst en de opstapplaats in Sint-Niklaas is recht naast 't Bau-huis. Hieronder de opstaptijden van de heen- en terugreizen:

Heenreis Hulst -> Sint-Niklaas
- 21:15 uur
- 22:15 uur

Terugreis Sint-Niklaas -> Hulst
- 03:30 uur
- 04:30 uur
- 05:30 uur

Bij aankoop van een busticket dient enkel de opstaptijd in Hulst gekozen te worden. Welke bus jij op de terugreis pakt, bepaal je op de avond zelf. Op dit moment zijn er voor beide bussen nog enkele tickets verkrijgbaar. We raden iedereen die nog met de bus wil aan om zeer snel tickets te bestellen voordat beide bussen helemaal vol zitten.

Garderobe
Gedurende de hele avond is er een garderobe geopend waar je veilig je jas of andere spullen kunt opbergen. De garderobe kost €1 en is verplicht. Zorg dat je je garderobe ticket niet verliest.

Food
Er zal gedurende het hele evenement een frituurkraam aanwezig zijn waar frites en andere snacks kunnen worden gekocht. Bovendien zijn er bij de bar Raket-ijsjes verkrijgbaar voor de liefhebbers van waterijsjes.

Alcohol
De minimumleeftijd voor het drinken van alcohol is 16 jaar. Echter mag er pas vanaf 18 jaar sterke drank (meer dan 21 % alcohol) gedronken worden. Aan de ingang zullen er daarom twee verschillende bandjes worden uitgedeeld, een 16+ bandje en een 18+ bandje.

Rookbeleid
In 't Bau-huis is het niet toegestaan om te roken, dit is alleen buiten mogelijk in de daarvoor ingerichte rookruimte.

Drugs
We conformeren ons aan het lokale beleid van de politie Sint-Niklaas en 't Bau-huis. Dit is 'zero tolerance'.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de ingang gevraagd worden je te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en identiteitskaart zijn geldige legitmatiebewijzen.

Tot zaterdag allemaal!

3 opmerkingen

vindt je ..

Dat klopt niet Partyflock..