Partyflock
 
­ Nederland

Timetable Crazy Town bekend

gepubliceerd door , op
Crazy Town
10 december 2014
Vergeleken bij alle feestdagen van december is januari eigenlijk maar een saaie maand. Gelukkig vindt op zaterdag 24 januari 2015 CrazyTown weer plaats in Manege De De Molenheide in Schijndel. Deze derde editie belooft met klinkende namen als The Partysquad, Thomas Newson, Alvaro & MC KC Jones, The The Darkraver, La Fuente, Dirtcaps, Lady Bee, PLN-B en Mitch The Kiss weer een dik en onvergetelijk feest te worden. Tickets kosten net als vorig jaar slechts € 15,-

Timetable nu bekend
Inmiddels staat de timetable op de site. Vanaf 15.00 uur trapt Mitch The Kiss meteen goed af, waarna het gaspedaal flink wordt ingehouden tot aan de middernachtelijke afsluiter, de legendarische DJ The The Darkraver (23.00-00.00 uur). Liefhebbers van dancehall, dirty house, harddance en hardhouse die de eerste twee edities van het gloednieuwe danceparadijs bezochten kwamen oren en ogen tekort. Ze vergaapten zich onder meer aan de spetterende arena, de fascinerende decors en de smaakvolle DJ booth waar nationale en internationale top DJ's voor een memorabele avond zorgden. Een eclectische samenkomst van bewezen helden en nieuw talent met als gezamenlijk doel de Crazy Townbezoekers gek te maken met hun extravagante shows.

Tickets en openingstijden (15.00 uur - 00.00 uur)
Toegang geldt vanaf 16 jaar. Crazy Town opent zijn deuren vroeg voor de feestbeesten (namelijk al om 15.00 uur 's middags) en duurt tot middernacht.

Tickets kosten € 15,- in de voorverkoop en zijn onder meer verkrijgbaar bij Jan van Roessel en Manege de De Molenheide te Schijndel. Online zijn E-tickets verkrijgbaar via de site www.crazytown.nl.