Partyflock
 
­ Nederland

H.O.M.E.B.A.S.S nieuwe locatie & data 2015 bekend

gepubliceerd door , op
Vanaf januari 2015 brengt Beatz Per Marco Productions dat thuisgevoel van H.O.M.E.B.A.S.S mee naar een andere locatie en kun jij iedere tweede vrijdag van de maand dat overheerlijke oldschool gevoel in een nieuw jasje zelf gaan proeven en ervaren in club Eindelijk Weer.

Resident DJ's Miss 4Play, T-one en Beatz per Marco nemen je mee in dat gevoel van toen, laten je vervlogen tijden opnieuw beleven en zullen er voor zorgen dat er een nieuwe trend in Almere gezet zal gaan worden. Music is all about passion!

Niet alleen bezoekers maar ook DJ's die zich kunnen vinden in groove, house, tech-house & techno en heel graag eens mee zouden willen draaien zijn hierbij dan ook van harte uitgenodigd en kunnen zich via de organisatie aanmelden met een demo mix en maken kans om mee te draaien.

H.O.M.E.B.A.S.S is van en voor iedereen en bovendien ook nog eens gratis toegankelijk voor iedereen tot 23:30 uur! Zorg dus dat jij er bij bent op vrijdag 9 januari aanstaande en ervaar dat thuisgevoel zelf!

Ben jij niet in de gelegenheid om hierbij aanwezig te kunnen zijn, zorg dan dat je de volgende data alvast in je agenda noteert want op 20 februari, 13 maart, 10 april, 8 mei en 12 juni kun jij weer voelen en van uit volle borst schreeuwen; 'Ik ben thuis...this is my H.O.M.E.B.A.S.S!'