Partyflock
 

Tom Harding & JP presenteren tribute line up in de Melkweg

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 10 april presenteren Tom Harding en JP een line-up met namen die voor hun veel betekend hebben in hun lange geschiedenis van feesten in de Melkweg. Op deze manier willen Tom en JP iets teruggeven en hun support tonen aan de artiesten en het publiek. Ook dit feest zal zoals altijd gevuld worden met hardhouse klassiekers om zodoende een unieke atmosfeer en een geweldig feest te creëren!

De Engelse producer/dj BK stond bovenaan de lijst door zijn talloze en vaak onnavolgbare producties. Zonder zijn producties zouden de sets van Tom en JP een stuk leger zijn. Ook heeft BK in al die jaren dat hij optrad in Nederland bewezen een zeer goede dj te zijn die in de vinyl-tijd zijn sporen heeft verdiend.

Fausto is ook iemand die zijn sporen al lang verdiend heeft en nog steeds zeer actief is in de internationale dance scene. Vele Melkweg sets van hem zijn de geschiedenis ingegaan als onvergetelijk en hebben tot meerdere mix cd's en waanzinnige dj sets geleid.

Een derde die er zeker bij moest was Rossi, vaste opwarmer van het eerste uur en connaisseur van de fijnere hardhouse maakte hem onontbeerlijk voor deze line-up en we zijn daarom ook heel blij dat hij er bij is.

JP zal voor deze avond een speciale opening- en afsluitset draaien om het feest compleet te maken. Ook dit feest zal gevuld worden met hardhouse klassiekers. Tel hier de originele licht- en geluidman bij op en je hebt een avond die je met een tijdmachine 15 jaar terugbrengt naar de gouden tijden van The Max zaal.

Early bird: € 12,50
De voorverkoop start zaterdag 20 december om 10:00 uur.

4 opmerkingen

Nu al zin in!
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Morgen kaartje kopen, woop woop!!! :woopwoop: BK in Nederland, dat ik dat nog eens mag meemaken :D
laatste aanpassing
TH Goud en oud! M'n eerste pilletje was op Tom Harding haha