Partyflock
 
­ Nederland

Pacha Festival 2015 start ticketverkoop

gepubliceerd door , op
Pacha Festival
12 december 2014
Op zaterdag 23 mei 2015 zal Pacha Festival traditiegtrouw in stijl het festivalseizoen inluiden. De prachtig gelegen locatie met de Amsterdamse skyline als decor, zal voor de laatste keer als klein Balearisch paradijs dienen. Wegens bouwplannen, zal Pacha Festival in 2016 uit moeten wijken naar een andere locatie. Het Java Eiland in Amsterdam is op 23 mei gereserveerd voor Pacha. Markeer deze datum in je agenda voor de vierde editie van Pacha Festival!

Het zal niet makkelijk worden om de heerlijke sfeer van de voorgaande jaren te overtreffen, maar dit is een uitdaging die Pacha graag aangaat. Alles zal eraan gedaan worden om de laatste editie op deze plek minimaal onvergetelijk te laten zijn.

Kaartverkoop
Tickets voor Pacha Festival 2015 gaan aanstaande maandag 15 december om 19:00 uur in de verkoop via pachafestival.com. Snelle beslissers worden beloond met een Super Early Bird voor €39,50. Hierna gaan de prijzen in 3 fases omhoog. VIP tickets geven je leuke extra's waaronder toegang tot het VIP deck met een mooi overzicht over de main area.

Info
Updates over line-ups en kaartverkoop vind je op pachafestival.com en de Pacha Festival Facebookpage. Check de Pacha Festival vibe van de afgelopen edities op Youtube.

Ticket prices
€39,50 super early bird
€47,50 early bird
€52,50 regular bird
€55,00 late bird
€75,00 VIP