Partyflock
 

Mascarada weer van de partij in Cinéma tijdens NYE

gepubliceerd door , op
Mascarada NYE
3 november 2014
Wat te doen met NYE? Een groot feest of een indoor festival? Nee natuurlijk niet, gewoon gezellig in Club Cinéma te Rotterdam! Want op woensdag 31 december staat het nieuwe jaar voor deur en uiteraard is ook Mascarada weer van de partij in Rotterdam om dit te vieren! Na twee uitverkochte NYE edities op rij in Club Cinéma in Rotterdam is het concept weer terug! Een feest dat staat als een huis in een exclusieve locatie in hartje centrum van Rotterdam, de ultieme combinatie voor een unieke wisseling van het jaar: Cinéma & Footclub presenteren Mascarada NYE 2015.

Mascarada is een gemaskerd bal en ieder jaar komen onze gasten weer met de mooiste maskers. Ook dit jaar verwachten ze natuurlijk veel van de Mascarada liefhebbers. Voor de bezoekers die zelf geen masker meenemen hebben ze bij de entree natuurlijk een gratis masker klaar liggen!

De dj's in de Main Area brengen een mix van classics in een nieuw jasje met de houseknallers van nu, en uiteraard heeft Mascarada weer een aantal toppers in de dj booth staan. Wat te denken van niemand minder dan DJ ROOG! 50% van de Hardsoul en Housequake formatie is al jaren een graag gezienegast achter de Pioneers en weet met zijn jarenlange ervaring de juiste vibe te creëren voor de Mascarada fans. Leuk feitje om te weten, is dat hij deze avond ook nog een prime time zal draaien, leuk!

Maar dit is nog niet alles, want ook de gigant Marc MacRowland, de man achter het succesconcept Mysterious, staat in de line-up met zijn maatje Chris Rox, die weer de krachtpatser is achter het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland: Latin Lovers! De line-up wordt compleet gemaakt door de grootste talenten van de stad: Bougenvilla, resident Andy Callister en MC Gimmick! In the basement wordt de heerlijkste Urban & Eclectic gedraaid door de vaste kern zoals Diamondspin en de altijd prachtige Divana Jones!

Proost op 31 december tijdens het twaalf-uur moment met de gemaskerde bezoekers en ons mee op een gelukkig nieuwjaar. Wij hebben namelijk om
00:00 bubbels voor jullie klaar staan om het nieuwe jaar in te luiden.

Voorverkoop
Tickets zijn online beschikbaar voor €22,50 via koop tickets & koop tickets. Aan de deur zijn de tickets duurder.
Er zijn enkele VIP-tafels beschikbaar. Geintresseerd? Stuur dan een email naar vip@footclub.nl of info@cinemarotterdam.nl of bel 06-18297647