Partyflock
 
­ Nederland

Kings of Core zegt met 'final ode' Huize Maas 20 december vaarwel

gepubliceerd door , op
Kings Of Core
19 november 2014
De nacht van zaterdag 20 december wordt een speciale nacht want dan zal Kings of Core een meer dan waardig afscheid nemen van de geliefde thuisbasis Huize Maas. Naast een dikke line-up met o.a. Ophidian, Noize Suppressor, Miss K8 en Dyprax, gaat er ook veel aandacht uit naar de show. Dit wordt een ongekend feest voor Huize Maas begrippen.

Huize Maas 'Final Ode'
Kings of Core slaat een nieuwe weg in met de XXL editie in het legendarische Sportcentrum Kardinge. Het afscheid van de geliefde thuisbasis wordt gevierd met een dikke laatste editie in Huize Maas. Eervol en in stijl gaat de organisatie Huize Maas ongekend restylen a la Kings of Core om deze locatie nog een laatste keer keihard op zijn kop te zetten! Dit vaarwel betekent zeker niet het einde van hardcore in Huize Maas, want in 2015 wordt een nieuw spectaculair hardcore concept gelanceerd en zullen ook andere sub- en crossgenres aan bod komen.

De volledige line-up bestaat uit de volgende acts:
Noize Suppressor
Ophidian
Miss K8
Dyprax
Lunatic
The Cambion
D-Noize
Terrox
Alienum Corpus
Deviate
MC: Mozhard

Tickets & info
De early bird tickets voor Kings of Core 'Final Ode' waren snel uitverkocht en nu zijn alleen nog regular tickets verkrijgbaar voor €16,50 (ex fee) via kingsofcore.nl. Maar ben jij jarig op 20 of 21 december, dan krijg je van Criterium Productions een vrijkaart cadeau!

Kings of Core 'Final Ode' is te bezoeken door personen van 18 jaar en ouder

Agenda Criterium Productions
04-04-2014 Kings of Core 'Massive Fury' Sportcentrum Kardinge (Groningen)
26-04-2015 ShocK(ing) T.B.A.
27-04-2015 ShocK(ing) T.B.A.
14-11-2015 Indicator Martiniplaza (Groningen)