Partyflock
 
­ Nederland

Dance Planet - 19 juli 2002

gepubliceerd door , op
19 JULI :: Dance Planet, nu vroeger open met Kinky Dream Modeshow

Dance Planet heeft een naam hoog te houden waar het gaat om top deejays. Op vrijdag 19 juli zullen onder meer Jurgen, Ernesto en Gizmo het deejay-altaar van het City Lido betreden.

DJ Jurgen scoorde hits als 'better of alone' en 'higher and higher'. Momenteel staat zijn plaat 'One step away' hoog genoteerd in de top honderd.

In Engeland zijn ze helemaal hot: Ernesto vs. Bastian. Hun plaat Lonely People staat op de playlist van onder andere Judge Jules en Armin van Buuren. Zijn progressive sound zal te horen zijn in de Trance Area die dit keer direct naast de Main Area ligt.

In de Hardhousezaal vinden we DJ Gizmo. In het verleden was Gizmo een van de koningen van de hardcore. Op dit moment doet hij het iets rustiger aan in de Hardhouse en Hardstyle sferen, maar het beloofd absoluut een stevige set te worden. Daarnaast kunnen we opredens verwachten van C-Kaos, Alex, Zemtec, Jay-Poison en de resident deejays, Lammerz en Oliver.

De deuren zullen dit keer een uurtje vroeger open gaan. Om 20.30 uur dus. Ook zal er tijdens deze Dance Planet een fashionshow gelopen worden door Kinky Dream.

Entreevouchers zijn naast City Lido en de Radstake verkrijgbaar bij alle Focus Fashion kledingzaken. De entree bedraagt in de voorverkoop € 10,- en aan de zaal € 12,-.

7 opmerkingen

DroeneZ zei op 15 juli 2002 - 08:56
En waar is dat feestje?
Kijk hier maar eens bij City Lido te Groenlo
laatste aanpassing
Werkzaam bij Partyflock
de Trance Area die dit keer direct naast de Main Area ligt.


Dat was de vorige keer toch ookal zo %)
idd ja..

was vorige keer wel geinig, maar niet meer dan dat.. kga iig niet weer (hoewel gizmo redelijk roelt :p )

en van airco hebben ze in de HH area nooit gehoord.. was daar echt teringjantje warm... publiek... tsja... het publiek... euhm.. typisch zal ik maar zeggen (tis een plaatselijke discotheek.. ik denk dat dat genoeg zegt)..

muziek was eigenlijk best chill de vorige keer.. leuk als je echt in de buurt woont dus :)
 
kom je de volgende keer weer boozywoozy aanvragen franzelare? :D
 
lekker HAKKEEE !!! tussen de clubk**tten
laatste aanpassing
Ben weer van de partij!