Partyflock
 

Happy Holidays at Escape in december

gepubliceerd door , op
Brainwash
25 november 2014
Waar kan je de donkere dagen beter doorbrengen dan in een warme club op het Rembrandtplein in hartje Amsterdam? Met speciale kerstavonden en een spetterend oudejaarsfeest is Escape 'the place to be' in december!

Reveal: EDM in optima forma
Als je op donderdag uit wil is er eigenlijk maar één plek waar je weet dat het los gaat: Reveal in Escape! Deze studentenavond staat garant voor een volle bak en de lancering van nieuw DJ talent. Altijd gratis toegankelijk voor alle studenten die in Nederland op school zitten en ben je geen student dan betaal je slechts €10,- om binnen te komen als je 18 jaar of ouder bent. De bierprijs is op Reveal standaard 2 euro!

Vrijdag: (deep)house op HouseRules
Ben je fan van house, techhouse en deephouse dan zit je op HouseRules goed! Deze maand staan o.a. Gabriel & Castellon, RiskSoundsystem en Radikal Roy klaar om samen met resident Troj de pannen van het dak te draaien. Check Troj's nieuwe mixes en tracks op Soundcloud.

Zaterdag: Bigroom Beats op Brainwash
DJ Raymundo is één van de weinige Nederlandse DJ's die al jaren resident is bij een club. Onder zijn muzikale leiding is Brainwash al jaren op rij dé bestbezochte Amsterdamse clubavond. Samen met VJ Joury Gijzen Gijzen die de visuals verzorgt kan je elke zaterdag in twee zalen genieten van de beste bigroom house en urban tunes. Deze maand staan o.a. Nilson (Protocol Recordings) en Dennis Ruyer (538 Dance Department) geprogrammeerd.

30 december: Brainwash X HouseRules
Begint het op 30 december al te kriebelen dan kan je bij Escape al beginnen met de NYE voorpret! Op deze oudejaars preparty nemen Escape residents Troj en Raymundo het tegen elkaar op back2back. Saxy Mr S. en MC yaNto vullen hen aan.

NYE: start 2015 with a bang!
In maar liefst vier zalen kan je 2015 pas goed beginnen in Escape! In Escape Club hoor je de lekkerste house door oa Roul and Doors (Defected), Raymundo, Marc Benjamin en Carita La Niña. In Escape deLux hoor je de beste urban door oa Danney Canova, Remzy en Wurtz. In Escape Studio kan je los op de lekkerste deep- en techhouse door oa Gabriel & Castellon, Troj en Paul Sparkes. Tenslotte kan je in Escape Lounge genieten van de beste 80s, 90s & 00s met oa Rob Boskamp en Mike Lachman!

1 opmerking

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
https://www.youtube.com/watch?v=U3U5EnZ4nCY
laatste aanpassing