Partyflock
 
­ Nederland

Martin Garrix start vandaag met eigen programma op Radio 538

gepubliceerd door , op
Martin Garrix start vandaag met eigen programma op Radio 538
28 november 2014
De succesvolle 18-jarige dj/producer Martin Garrix presenteert vanaf vrijdag 28 november wekelijks zijn radioprogramma 'The Martin Garrix Radio Show' op 538. Het programma wordt elke vrijdagnacht uitgezonden van 01:00 – 02:00 uur.

De show zal een brede muziekkeuze van Martin Garrix laten zien, van de muziek die hij draait bij zijn optredens, die hij luistert tijdens het reizen over de wereld en exclusief materiaal.

Martin Garrix, de huidige nummer 4 in de DJ Mag Top 100, is al bijna niet meer weg te denken uit de wereldwijde dance scene, toch is hij pas anderhalf jaar geleden wereldwijd doorgebroken met zijn hit 'Animals'. Met 'Animals' werd Martin Garrix, op 17-jarige leeftijd, de jongste Nederlander die op de eerste plaats in de Official UK Singles Chart terecht kwam. Daarnaast ontving Garrix een platina award voor 'Animals' in de Verenigde Staten en kwam het nummer op nummer 3 in de Nederlandse Top 40.

Martin Garrix over zijn radioprogramma op 538: "Helemaal te gek! Ik heb vroeger bij 538 meegedaan aan het 'Demo Duel' (verloren haha), met een van mijn eerste tracks. Het is heel vet dat ik hier nu mijn eigen radioshow mag hebben."

Dave Minneboo, programma directeur 538 Groep: "Martijn heeft goed geluisterd naar onze tips naar aanleiding van z'n verloren deelname aan het 'Demo Duel' een paar jaar geleden, hahaha. Nee hoor, zonder gekheid, Martijn is de snelst rijzende dj-ster van dit moment! Dit jaar zelfs de nummer 4 van de djmag top 100. Het is echt te gek dat we hem aan onze droomopstelling van de beste dj's ter wereld toe kunnen voegen."

The Martin Garrix Radio Show elke vrijdagnacht 01:00 – 02:00 uur 538.