Partyflock
 
­ Nederland

December brengt warmte in Mambo Almere

gepubliceerd door , op
Diamonds
26 november 2014
FeestDiamonds · The Black Edition
Datumvrijdag 5 december 2014
LocatieMambo
FeestNo Gutz No Glory · Christmas special
Datumvrijdag 26 december 2014
FeestBelaire · New Years Eve
Datumwoensdag 31 december 2014
Als je het woord 'Almere' hoort, zal je feestbelletje niet gelijk rinkelen maar heel binnenkort heeft deze stad een verrassing voor jou in petto, waar je rode oortjes van zult krijgen. Met de afsluiter van het jaar 2014 om de hoek introduceren ze aan jou de eerste editie van Diamonds. Een gegarandeerd succes, zorg ervoor dat je deze niet mist en maak je klaar voor de lekkerste, nieuwste, dikste en rauwste latinhouse, afro house, hiphop en R&B. Herbeleef in twee area's je allermooiste festival memories en ben je deze zomer nergens geweest, kun je dat in één avond goed maken. Hoe? Door te komen genieten op de deuntjes van de heren in deze Overheerlijke line-up..

Michael Mendoza
Delivio Reavon
KidQ
MBA
Jah
SMP
G-man Int
DIMC

Dresscode: casual, urban and black.



No Gutz No Glory met Broederliefde & SBMG
Na de geslaagde edities in Mambo Almere is het niet meer dan logisch dat ze tweede kerstdag voor een nog grotere stap gaan! De volgende Line-up heeft Mambo in petto: om te beginnen niemand minder dan: Broederliefde! Broederliefde is welbekend om hun zomerhit 'Labanta'! Het is onmogelijk om uit te gaan zonder dit nummer minimaal een keer voorbij te horen komen. Deze heren gaan Almere op zijn kop zetten!

Naast Broederliefde komt SBMG! Deze formatie staat bekend om hun dikke megahit 'Oeh na na'! Laat niemand je achteraf komen vertellen hoe gezellig het was en zorg er voor dat je erbij bent!

No Gutz No Glory ...staat bekend als het meest vrouwvriendelijke concept in de scene, dit betekent ladies dress to impress, high heels.


Belaire New Years Eve
Belaire New Years Eve in Mambo Almere is het Oud & Nieuw spektakel van Nederland dit jaar! Dit jaar zullen Club Mambo & JiggerZ samen hun deuren openen om het New Year feest van 2014 te geven. Mambo zal zijn deuren al om 21:30 openen met gratis oliebollen en natuurlijk om 00:00 champagne voor iedereen!

Line up: Jean Jeansen, MBA G-man Int D-Train X-Plosion, Ghennesis

Aktie: fles Belaire (het nieuwe drankje van Rick Ross) voor €85.