Partyflock
 
­ Nederland

Tilburgs evenement We Love 2015 valt zeer goed in de smaak bij groot publiek

gepubliceerd door , op
Toen een paar weken geleden bekend werd gemaakt dat Tilburg er een nieuw evenement bij heeft tijdens oud en nieuw waren de reacties overweldigend! De early bird kaarten waren dan ook in een mum van tijd uitverkocht. Veel mensen lijken opgelucht adem te halen nu er ein-de-lijk een evenement is voor de liefhebbers van de hardere stijlen en de retro classics uit het rijke verleden.

Vooral de line-up heeft veel warme gevoelens opgeroepen. Namen als Zany, Luna en The The Darkraver gaan iedereen meenemen op een reis door de tijd van freestyle, hardstyle en een vleugje early rave. In de 'Free en Hard' area zullen deze mannen op een gigantisch podium in de 3000m2 grote hal van het T Kwadraat iedereen trakteren op de beste beats! Uiteraard kun je een supershow verwachten om het nieuwe jaar in te luiden!

De kaartverkoop verspreidt zich echt over heel Nederland en België. Dat Tilburg als stad deze aantrekking heeft op mensen is niks nieuws. Met DJ Francois als een ware pionier was Tilburg met zaken als Kadance en vooral de Zino's een ware hotspot in het verleden. Hiernaast had de Belgische dance-cultuur altijd weer een grote aantrekkingskracht op Zuid Nederland. Deze hele periode zal worden samengevat tijdens We Love 2015 in de kolkende 'This is Retro Area'! Onder leiding van Francois zelf, zullen er hele grote namen als Johan Gielen en Yves Deruyter achter de knoppen komen staan!

De zalen gaan om 21.00 uur open en om 0.00 uur is het feest al lang los gebarsten! Uiteraard wordt er afgeteld en knal je het nieuwe jaar in! Maar dat is niet alles, onder de bezoekers die vóór pakjesavond een ticket hebben bemachtigd, wordt een reis verloot door sponsor Corendon. Je kunt geheel verzorgd voor 2 personen naar een zomerse bestemming mét zakgeld!

Met het wegvallen van de Stadsporthallen heeft Tilburg er een nieuwe locatie bij gekregen met internationale uitstraling. Dit alles mag je niet missen! Je 'Voordeel-Ticket' kun je nu nog scoren voor €24,95, maar wees er snel bij!

Hierbij nogmaals de volledige line-up!



Ga voor alle info en kaarten naar www.welove2015.com of de dichtstbijzijnde Primera winkel! Like nu de Facebookpagina van We Love 2015 en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!