Partyflock
 
­ Nederland

Project Houseparty in Winter wonderland

gepubliceerd door , op
Al eens een echt huisfeest mee willen maken? Zo'n feest dat je alleen in films als o.a. Old School, Dorm Daze, American Pie en natuurlijk Project X voorbij ziet komen? Jouw gebeden zijn gehoord! Na twee waanzinnig vette edities is er op 6 december een winters thema. Beleef het huisfeest der huisfeestem waarin er voor ieder wat wils is.

De Nederlandse en de Amerikaanse huisfeestjes worden dichter bij elkaar gebracht, ze voegen er de meeste dwaze elementen in en gooien het in een Project X-jasje. Een gezellig, te gek, groots en gigantisch spektakel!

Winter Wonderland
❄Als het buiten steeds saaier, natter en vooral kouder begint te worden geeft Project HouseParty je de nodige warmte om de decembermaand door te komen. Een winters decor en een betovering van de locatie tot een 'sprookjeshuiskamer'. Van chille banken, fatboys en bedden tot heel veel special effects en niet te vergeten heel veel sneeuw! Ook aanwezig: een hele vette lasershow en een boel blacklights om een glow in the dark sfeer te creëren.

Samen met jou gaat het een gigantisch groots feest worden. Hoe dat zo? Alle elementen worden opengelaten en jij bepaalt hoe de avond eruit gaat zien. Je drankjes worden uiteraard weer in red cups geserveerd. De eerste 100 bezoekers zullen heerlijk opgewarmd worden met overheerlijke fruit Punch! Qua entertainment zal er ook dit keer flink worden uitgepakt. Hoe blijft nog even geheim.

Beerpong, shotjes, drinkbuddies, bodyshots en hele uitdagende drankspelletjes voor de echte levensgenieters! Een ding is zeker, het gaat weer een gezellige, dolle en knettergekke avond te worden en de eerste edities zullen ruimschoots overtroffen worden.

Line-up
Pulse the Kid
De Apotheker
Marvin Cirkel
YOUMI
'Project HouseParty Soundsystem'

Hosted By: MC Hazjikidee
Surpise acts & entertainment

The playlist
Tussen 01:00u en 02:00u worden jouw vooraf aangevraagde favoriete plaatjes gedraaid. Net als vroegâh, maar dan anno nu!

Tickets
Super DieHard Tickets:€5 (uitverkocht!)
100x Cheapass Tickets:€6
Wonderland Tickets (presale tickets):€8

Tickets bestel je bij koop tickets