Partyflock
 

Straf_werk viert haar driejarig bestaan

gepubliceerd door , op
Straf_werk
7 oktober 2014
FeestStraf_werk · 3 Year anniversary
Datumvrijdag 5 december 2014
LocatieDe Marktkantine
De organisatie kan terugkijken op flink wat geslaagde edities in de afgelopen drie jaar. Op sinterklaasavond komt STRAF_WERK met een bijzondere jubileum editie. Hiervoor nodigt STRAF_WERK een aantal van haar favoriete artiesten uit. Dit maal op een niet eerder gebruikte locatie; De De Marktkantine.

Line-up
De line-up bestaat onder andere uit niemand minder dan Noir. Meerdere malen heeft hij bewezen tot de top te behoren van de internationale house scene. In februari heeft STRAF_WERK deze held nog in de spotlights gezet tijdens de 'Noir Music Showcase'.

Adana Twins heeft zich al meerdere keren bewezen bij STRAF_WERK. Ze hebben dikke sets neergezet tijdens de Deephouse Special en de STRAF_WERK Closing. Hun sound wordt beïnvloed door verschillende muziekstijlen, o.a. door hiphop legendes Black Star & Dilated Peoples.

Ook Karmon is een bekende voor STRAF_WERK. Dankzij een aantal fantastische releases op labels als Diynamic en Sintope Digital. 5 december kunnen we weer genieten van zijn frisse sound met edgy bass lines en funky invloeden.

Dale Howard heeft tijdens de STRAF_WERK Closing en de Noir Music Showcase het dak eraf gedraaid. Wanneer Dale achter de draaitafels verschijnt kan je alleen nog maar dansen.

Chopstick & JohnJon komen alweer voor de derde keer naar STRAF_WERK. De twee mannen vullen elkaar, zowel in de studio als achter de decks, aan. Hun sound vloeit voort uit hun passie voor hiphop en groove in het bijzonder.

Op de allereerste editie van STRAF_WERK was Till Von Sein er al bij. 5 December mag hij het nog een keer overdoen.

Ook Homework, Prunk en Pony mogen opnieuw schitteren tijdens STRAF_WERK 3 year Anniversary.

Locatie
STRAF_WERK heeft een nieuwe locatie gevonden voor haar driejarig bestaan. Een pand met een lange geschiedenis. Bijna vijf jaar heeft het leeggestaan. Sinds kort is de gloednieuwe club De De Marktkantine in het oude Marcanti-gebouw aan de Jan van Galenstraat geopend.

De 3 Year Anniversary beloofd een bijzondere avond te worden.