Partyflock
 
­ Nederland

Vive la Frenchcore Deux laatste info

gepubliceerd door , op
Deze zaterdag presenteren BKJN Events Events & Dr. Peacock "Vive La Frenchcore" in Zaandam. Hoogste tijd dus voor het allerlaatste nieuws om je als bezoeker zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden op dit Frenchcore spektakel!

Trailer


Frenchcore Mainstage
De mainstage zal gedomineerd worden door de hedendaagse Frenchcore, met speciale live- en dj optredens van de allerbeste artiesten van dit moment. Zo zullen Mutante uit Canada en Peacock Records Live voor het eerst een optreden verzorgen op Vive La Frenchcore, en zal de laatst genoemde act zelfs voor het eerst in Nederland te zien zijn (na een spetterend optreden op Q-base afgelopen september)!

Dutchcore
In de achterste zaal van de North Sea Venue zal er heel de nacht Hardcore van eigen bodem ten gehore worden gebracht onder het genot van een heerlijk hoog tempo! Het is met artiesten als Partyraiser, The Vizitor en SRB dan ook niet verwonderlijk dat het hier heel de nacht beuken wordt op een manier zoals dit alleen in Nederland kan.

Early Frenchcore
In een geheel vernieuwde & verbouwde zaal aan de linkerkant van North Sea Venue zullen deze nacht de klanken uit vervlogen tijden door de speakers knallen. Met een indrukwekkende en exclusieve line-up is dit dan ook dé plek voor de liefhebber. Zo vind je hier naast The Speed Freak & Frantic Freak ook het allereerste optreden van de Australische held: Geoff Da Cheff en een speciale set uit de begin jaren van The Sickest Squad.

Anthem
Voor dit speciale evenement zijn Dr. Peacock en zo goed als alle artiesten uit de Peacock Records stal, de studio ingedoken en hebben zij een Anthem gemaakt om je vingers bij af te likken. Het Anthem kan je hier downloaden & beluisteren.

Frenchcore Show 3.0
Net als bij de eerste editie zal alles weer uit de kast worden getrokken om je omver te blazen met het Vive la Frenchore gevoel! Wat dit precies inhoud blijft nog even een verrassing maar dat het minstens net zo gaaf word als afgelopen keer is een belofte!
Meer weten? Check dan ook hier het exclusieve interview met Dr. Peacock.

Timetable:
  • Dutchcore
    uptempo hardcore from Holland
  • za 23:00 - 00:00:  Nederland hardcore
  • zo 00:00 - 01:00:  Nederland hardcore
  • zo 01:00 - 02:00:  Nederland hardcore
  • zo 02:00 - 03:00:  Nederland hardcore
  • zo 03:00 - 03:30:  Nederland hardcore
    Nederland hardcore
  • zo 03:30 - 04:30:  Nederland hardcore
  • zo 04:30 - 05:30:  Nederland hardcore


Van A naar Beterkomjeniet – Wegwerkzaamheden!
Op 15 november zal er tussen 24:00u en 8:00u onderhoud gepleegd worden aan de Den Uylbrug in Zaandam. Houd hier dus rekening mee als je met de auto komt! Je zult ter plekke worden omgeleid via de Wibautstraat, Heijermansstraat, Vincent van Goghweg en Provincialeweg. Als je met de fiets komt kan je gewoon over de fietsbrug.

Lockers
Er zullen voldoende kluisjes aanwezig zijn.

Tickets
Kaarten zijn nog te verkrijgen en kosten € 25.00 ex fee. Om teleurstelling te voorkomen raad BKJN Events Events je aan niet al te lang te wachten met het aanschaffen hiervan. Daarnaast zijn er ook een beperkt aantal tickets aan de deur te verkrijgen.
De minimumleeftijd bedraagt 18 jaar en voor meer info check je www.bkjn.nl.

4 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 54194, 10088, 75936}
b)
Avondje uit je dak met Frans en Cor, errûg gezellig! :banana:
Gruwelijk veel zin in die early frenchcore zaal :D vanwege dit zaaltje kijk ik er al het hele jaar naar uit, laat maar komen die rollende drums en kicklines! :k
laatste aanpassing
Uitspraak van Koetje. op maandag 10 november 2014 om 20:18:
Avondje uit je dak met Frans en Cor, errûg gezellig! :banana:



:roflol: