Partyflock
 
­ Nederland

Tweede editie Hausse in Brebl

gepubliceerd door , op
Zaterdag 1 november vindt de tweede editie van Hausse plaats. Hausse is een samenwerking tussen Extrapool en RTFKT waarin steeds twee houseproducers samen in de studio werken aan een nieuwe liveset. Deze gaat vervolgens in première op onze clubavond in Brebl.

Waar ze bij de eerste editie afrobeat opzochten duiken ze voor editie twee de donkere, dystopische kant van het bestaan in. Dit doen ze met twee geweldige namen:

Das Ding begon in de jaren tachtig met het maken van dystopische sci-fi-electro in zijn slaapkamerstudio. Zijn producties werden niet lang geleden opnieuw ontdekt en nu, vijfentwintig jaar later, is Das Ding weer begonnen met het maken van verse donkere wave house.

Voor DJ/producer Interstellar Funk is het toch echt te veel gevraagd om het bij één muziekgenre te houden. Gedreven door een liefde voor bass en analoge synths, word je bij de hand genomen langs kosmische house, stomende acid en obscure funky dansplaatjes. Ook in zijn producties bij het befaamde Rush Hour komen oud en nieuw samen.

Ze beginnen de avond met Dj Viniels, hij zal de boel komen opwarmen, denk hierbij aan classics op vinyl; van acid tot italodisco.

Tickets zijn €5, €7,5 of €10. Al naar gelang je van Hausse houdt!