Partyflock
 
­ Nederland

Ouwe Stijl blijft Botergeil

gepubliceerd door , op
Vroeger was alles beter, een vaak gemaakte opmerking. De insteek van deze opmerking werd al regelmatig gebruikt in een nieuwsbericht voor dit feest, dan wel een verwijzing naar boter of stijl. Een typische openingsalinea voor een nieuwsbericht voor Ouwe Stijl is Botergeil bevatte altijd wel zo'n ezelsbruggetje. Maar gek genoeg - of misschien juist helemaal niet zo gek voor een feest dat al ruim 6,5 jaar bestaat - verlangt de doorgewinterde bezoeker juist terug naar de tijd van vroeger. Het tijdperk dat Ouwe Stijl gehouden werd in De LAX! Op de vraag "Waar is die tijd gebleven?" kan Strength of Unity alleen maar antwoorden: "In 2012." Nu gaat de organisatie trots vooruit in het nieuwe tijdperk, het tijdperk van de Undercurrent!

Afgelopen editie in augustus, na een mooi jaar in het iconische Pand14, kwamen de bezoekers voor het eerst in ruim anderhalf jaar weer samen in één zaal en beleefde zoals vanouds het echte eenheidgevoel. De nieuwe ravebunker gelegen aan het IJ werd getest en geschikt bevonden. Zij is nu officieel ingewijd voor het betere stamp en hakwerk, en op zaterdag 20 december zal deze hernieuwde samenkomst in één zaal zijn vervolg krijgen.

Line-up
Uiteraard heeft de organisatie ook niet stilgestaan qua line-up! Zij is trots voor het eerst in Nederland, de uit Polen afkomstige Darius G op de line-up te mogen zetten. Darius G is o.a. bekend van zijn album First Exit: InterZone. Hij zal er zeker voor zorgen dat de zaal op zijn kop komt te staan.



Er werd al menig maal om gevraagd en gesmeekt op verschillende media. Eindelijk staat deze Fransoos dan ook dan ook op de Line-up: Laurent Hô! Daarnaast zal voor de tweede maal op Ouwe Stijl; Clarkee, uit het Verenigd Koninkrijk, zijn kunsten vertonen en tracks ten gehore brengen van zijn eigen label Area 51. Verder is Xearo na ruim 2,5 jaar ein-de-lijk terug op Ouwe Stijl. En last but not least staan de huis DJ's van Strength of Unity - Apac, Enforcer, Faniac, The Irritainer, Kaycie, Niro en Xqruciator - klaar om de zaal gek te draaien.



Undercurrent
De Undercurrent is gevestigd in Amsterdam Noord aan de Papaverweg tegenover 54. Het is een opvallend gebouw, drijvend op het water. Bij de Undercurrent is veel gratis parkeergelegenheid. Het is gemakkelijk bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer. De Undercurrent is 10 minuten lopen verwijderd van de gratis NDSM-veerpont, die tot 03:00 van en naar Amsterdam Centraal Station vaart.

Op undercurrent.nl is een uitgebreide routebeschrijving voor zowel automobilisten als OV-ers te vinden.

Aftermovie 23-08-2014
Om nog even te genieten van afgelopen editie of om watertandend aan te zien en horen wat je vorige keer hebt moeten missen:

10 opmerkingen

jaah.... dit wisten we al, maar heb er echt weer enorm veel zin in ^^
Zin in! Vorige editie was echt botergeil (L)

Uitspraak van Willewijntje op vrijdag 10 oktober 2014 om 10:08:
Lekker hakken (L)


Ga je ook?
laatste aanpassing
Artiest Exodus
laat ik ook maar weer eens gaan ^^
Uitspraak van ThemcQ op vrijdag 10 oktober 2014 om 14:24:
laat ik ook maar weer eens gaan ^^
 
Artiest Xim
Vet hoor. :) December wordt weer een mooi early maandje. :bounce:
Jeppaaaaa
Darius G, Laurent ho, Xearo :k smullen!
Is echt een brute locatie, helaas kan ik niet bij de volgende aanwezig zijn.
Gaat zeker weer een knaller worden (Y)
laatste aanpassing