Partyflock
 

Lexion overzicht maart

gepubliceerd door , op
Lexion overzicht maart
25 februari 2004
FeestLexion · Special Clubnight
Datumzaterdag 20 maart 2004
LocatieLexion
Special Clubnight: Three DJ’s, one mission....!
Op zaterdag 20 maart is het officieel Lente! Het seizoen waarin de natuur een ingrijpende verandering meemaakt, grauwe kleuren weer groen worden en de witte lucht af en toe weer hemels blauw kleurt. Bij de meeste onder ons heeft deze verandering direct invloed op de gemoedstoestand. Mensen hebben dan weer meer geduld en zijn vrolijker in hun benadering. Wij bij de Lexion uiten dit graag in een leuk speciaal feestje...

Op deze ongetwijfeld zwoele avond zullen daarom drie DJ’s laten horen wat de Lente bij hun teweeg brengt. In de kleine Arena zal er dan een gezellig en intiem feestje plaats vinden, waarbij zij samen de opzwepende Lexion Sound centraal zullen stellen. Les Luca zal eerst het publiek welkom heten met zijn altijd vrolijke funky grooves en zal vervolgens iedereen klaar stomen voor; Stephen J. Kroos JK en M.A.B.. Laatstgenoemden zullen het tempo opvoeren en er tot het einde een groot festijn van maken! Kortom, geen poespas maar gewoon lekker dansen!

Deuren open van 23.00 tot 06.00
Dames vrij entree tot middernacht!
Entree: €15,- en €12,50 voor leden


Zaterdag 27 maart is het weer tijd voor Recover.
Deze keer nodigt de Lexion een speciale gast uit, namelijk niemand minder dan Peter Luts. Peter Luts is afkomstig uit België en is bekend van zijn vele succesvolle producties en remixen. Een muzikaal talent die speciaal voor de Lexion een verrassende set zal komen neerzetten. Ook achter de draaitafels zullen dit keer dj-team Lock 'N Load plaatsnemen, dit vrolijke duo behoeft uiteraard geen verdere introductie. Tezamen met Peter Luts zullen zij er weer een traditioneel Trance feest van maken.

Deuren open van 23.00 tot 06.00
Dames vrij entree tot middernacht.
Entree: €15,- en €12,50 voor leden


The First - Moviestar
Zaterdag 3 april wordt een extra feestelijke avond. Uiteraard is het weer de eerste zaterdag van de maand en dat betekend: The First! Verder is er inmiddels een half jaar verstreken sinds de officiële opening in oktober en dat moet natuurlijk gevierd worden. Dit keer is het thema ‘Moviestar’, ook nu is er geen verplichte dresscode maar laat je fantasie de vrije loop en wie weet win jij dan wel een VIP tafel voor de volgende editie.

De Lexion zal in ieder geval zorgen dat het publiek zich in Hollywood waant en zal iedereen behandelen als een echte filmster! Evenals de vorige keren zal The First de gehele avond worden voorzien van spectaculaire shows en origineel entertainment.

Lexion is back on track....
Voor meer info: www.lexion.nl