Partyflock
 
­ Nederland

Chateau Techno is terug met de derde La Fabrique editie op 15 november

gepubliceerd door , op
Chateau Techno
16 oktober 2014
Op 15 november is Chateau Techno terug met de derde La Fabrique editie in de Taets hallen! Ze hebben alles op alles gezet om een fantastische ervaring te creëren. Met een nieuwe area, meer show elementen en de beste line-up in de geschiedenis van Chateau zijn ze ervan overtuigd dat dit gaat lukken! Samen met Derrick May, Ben Sims, Surgeon, Luke Slater, Henning Baer, Marek Hemmann en vele anderen wordt het een nacht om nooit te vergeten. Koop je tickets nu!



'Als we terug kijken naar de afgelopen twee La Fabrique edities kunnen we niets anders dan glimlachen. Ze waren allebei een groot succes en dat kan alleen maar een goed voorteken zijn voor de derde editie die alweer voor de deur staat. Onze nieuwe trailer maakt ons ook elke keer weer enthousiast. Bekijk hem om in de Chateau vibes te komen en check gelijk ook ons nieuwe design.'

Tickets gaan harder dan ooit. De early birds waren weg voordat ze er erg in hadden en regular tickets gaan ook sneller dan verwacht. Wacht dus niet te lang met het kopen van je kaarten!

Met headliners zoals Detroit Techno legende Derrick May, UK Techno veteranen Ben Sims en Surgeon, Electronische muziek verkenner Luke Slater, Freude Am Tanzen familieleden Marek Hemmann en Monkey Maffia, Berghain favoriet Henning Baer en Chateau resident Ici Sans Merci is de grootste line-up in de geschiedenis van Chateau gecreëerd. En al deze artiesten zullen niet over twee maar over drie area's verdeeld worden!

Alle drie de area's zullen nog meer show elementen hebben dan de vorige keren. Verwacht alles groter en beter! En waar kun je beter nog groter gaan dan in de Taets hallen? De oude munitiefabriek dateert uit 1897 en is hiermee rijk aan historie. Nu het terrein een monumentale bestemming heeft zijn voelt CHateau Techno zich vereerd om hier een evenement neer te zetten van deze grootte.

De Taets hallen zijn erg dicht bij Amsterdam Sloterdijk. Het kost je ongeveer vijftien minuten op de fiets. Er zijn ook pendelbussen geregeld die je van Sloterdijk naar Taets en terug kunnen brengen. De bussen rijden tot iedereen weer op Sloterdijk is, dus je kan blijven tot het einde!

Volledige line-up:
Derrick May, Ben Sims, Surgeon, Luke Slater, Marek Hemmann, Monkey Maffia, Henning Baer, Ici Sans Merci, Das Krause Duo, Dimitri, Boris Werner, Elias Mazian, William Kouam Djoko, Young Marco, Tsepo en Dollkraut.

Voor updates en informatie over het evenement ga je naar de Facebook pagina
Zet jezelf aanwezig bij het event
Koop hier je kaarten: www.chateautechno.com/ticket

1 opmerking

 
Fijne line up