Partyflock
 
­ Nederland

Vriendengroep spoorloos verdwenen. Waar was jij op 1 november 2014?

gepubliceerd door , op
Het was een koude november nacht, samen met wat vrienden wilden we weer eens flink opstap en helemaal los gaan. Keken op verschillende partysites en kwamen erachter dat er weinig te doen was op deze griezelige nacht. Toch kwamen we één event tegen die onze aandacht trok en werden enthousiast van Hardclassics Halloween. Na alle positieve verhalen die we al meerdere keren over het feest gehoord hadden en eigenlijk een aantal keren al op het punt hadden gestaan om Hardclassics te bezoeken, besloten we unaniem om hier de nacht door te gaan brengen. We tosten wie deze avond de bob zou zijn en sprongen vol goede moed de auto in en gingen op weg naar de Sand in Amsterdam, waar Hardclassics Halloween plaats vond. Je kent het wel muziek aan van toen, grote verhalen vertellen over hoe het vroeger was, onderweg even stoppen bij een tankstation om te tanken, sigaretten drinken te halen en kauwgom scoren.

Over één ding waren we het allemaal eens 'vroeger was alles beter' en dat gevoel wilden we weer terug krijgen in deze nacht. Aangekomen in Amsterdam, stond er al een grote rij en dachten we zonde van de tijd ,maar om nu recht om keer te gaan na al die kilometers "NEE".

Terwijl we in de rij gingen staan hoorden we de dikke beats al uit de venue komen en zagen we alleen maar vrolijke mensen, die door elkaar en met elkaar, allemaal al gezellig aan het kletsen waren. We keken elkaar aan met een big smile, die nu al boek delen spraken en zeiden bijna gelijk tijdig dit gaat hem worden. Helaas hadden we ons niet qua kleding aan het thema gehouden, maar door de spontane actie hadden we hier niet aan gedacht. Het thema voor deze avond was Halloween en het was in de rij al een angstaanjagend griezelige, maar gezellige bende. Na een klein kwartiertje stonden we op de drempel van de ingang en voelde de heerlijk reverze bass al door onze lichamen kloppen en werden vrolijk verwelkomt door het personeel wat achter de kassa stond. Gelukkig voor ons waren er nog enkele kaarten aan de kassa te koop en konden we naar binnen. Eenmaal door de laatste deur naar de grote hal stond het kippenvel gelijk recht in onze nek. Wat een atmosfeer, positieve lading en de muziek was zo heerlijk. Wat ons direct opviel was de drukte die er al was voor dit tijd stip op de avond, wat nog een beter gevoel gaf. De herinneringen van toen begonnen en dit beloofde veel goeds voor deze nacht.


Natuurlijk is deze vriendengroep niet echt verdwenen en willen ze ook niet meer verklappen over deze gruwelijke vette topnacht! Voor de beleving en om het zelfde gevoel krijgen moet je maar mee naar binnen! Ze zetten de tijdmachine even stil en geven je de kans om nog even snel kaarten te scoren. Het overtuigen van mensen over de beleving en het enthousiasme is soms knap lastig. Luister naar de verhalen om je heen en bekijk de verschillende aftermovies van de Hardclassics, dan begrijp je waarom deze vrienden een top nacht hebben gehad en jij en jou vrienden dit eigenlijk niet meer mogen laten schieten.

Bestel direct je ticket via de bekende kanalen en zorg dat je er deze editie wel bij bent, de afgelopen editie was namelijk wel uitverkocht!

High 5 Free2party

Aftermovies Hardclassics


Agenda Free2party

6 opmerkingen

 
Artiest G-Member
En om natuurlijk in de halloween stemming te komen ;)

Eigenlik zou Nederland veel meer aan Halloween moeten doen
Uitspraak van Albertino op woensdag 24 september 2014 om 20:38:
Eigenlik zou Nederland veel meer aan Halloween moeten doen


jij woont nog niet in een kindvriendelijk wijk zeker? ;-)
Uitspraak van René op woensdag 24 september 2014 om 21:45:
jij woont nog niet in een kindvriendelijk wijk zeker


:lol: nee blijkbaar niet
Uitspraak van Albertino op donderdag 25 september 2014 om 20:37:
:lol: nee blijkbaar niet


ik wordt nu al gek van de kinderpostzegels. met haloween zorg ik dat ik niet thuis ben of iig de lichten uit heb in de woonkamer