Partyflock
 

Hard2Beat Events presenteert zesde editie Rebellious

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 27 september zal de Parochiezaal zich opmaken voor de komst van de zesde editie van Rebellious. Zoals gebruikelijk zullen er weer een aantal grote namen uit de scene aanwezig zijn, maar Hard2Beat Events geeft ook graag opkomend talent een kans! Wie zullen er, na een succesvolle vorige editie met namen als Radical Redemption, Phuture Noize en Noisecult, nu met de scepter zwaaien?

De eerste naam in de line-up maakte afgelopen februari voor het eerst in Hardstyle geschiedenis niet één, maar vier anthems voor b2s' grootste indoor evenement Hard Bass. Op het moment is hij druk bezig aan zijn nieuwe album 'Point Break'. Niemand minder dan Hard Driver zal zijn albumproducties 27 september ten gehore brengen.

Audiotricz is de nieuwste doorbraak op het gebied van euforische Hardstyle en de tweede naam in de line-up van Rebellious. Met boekingen op feesten als Q-Base, Emporium en X-Qlusive Holland bewijzen ze dat ze de introductie-fase al lang gepasseerd zijn en op weg zijn echte Hardstyle-iconen te worden.

Als Hard2Beat Events het over beukwerk heeft, gaat het wel over Degos & Re-Done, de derde naam in de line-up. Opvallende trackkeuzes, geniaal mixwerk, een golf van energie en gewoon keihard rammen! Dat is wat je kan verwachten, niet meer en niet minder.

Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan opkomend en lokaal talent. Niels Cerpentier en Wesley Singh, oftewel Sonic Devastation, weten vanaf de allereerste editie wat het publiek wil en spelen daar perfect op in. Naast deze 'Rebellious Residents', zal Furiouz, een ware liefhebber, de lokale eer hoog houden met Hardstyle uit de gloriejaren.

Single Drop zal Rebellious in stijl openen met een set vol verrassingen. Met de dikste Drum&Bass zorgt hij ervoor dat de avond zeker niet rustig van start gaat. Be on time!

Zoals gewoonlijk wordt er op Rebellious ook weer aandacht besteed aan het jump/Tek genre. Dit keer zal niemand minder dan Dynamic dit voor zijn rekening nemen. Hij is voornamelijk bekend om zijn vele optredens in grote Belgische clubs als Complex, Cherry Moon en Highstreet.

MC Shizzler, inmiddels een graag geziene gast op Rebellious, treedt in september alweer voor zijn derde keer aan. Hij weet zoals geen ander een connectie met het publiek te maken en maakt er altijd één groot feest van.

Check hieronder de volledige line-up op een rijtje.
- Hard Driver
- Audiotricz
- Degos & Re-Done
- Sonic Devastation
- Furiouz
- Single Drop
- Dynamic
- MC Shizzler

Tickets zijn voor slechts €12,50,- ex fee verkrijgbaar via koop tickets.
Kijk voor meer informatie op Hard2Beat.nl.

1 opmerking

 
Let's Get This Party Started! :hyper: