Partyflock
 
­ Nederland

Club Knijn, het nieuwe discobowlen

gepubliceerd door , op
Club Knijn, het nieuwe discobowlen
28 augustus 2014
FeestClub Knijn · Het nieuwe discobowlen
Datumvrijdag 26 september 2014
WinactieClub Knijn actiegesloten
LocatieKnijn Site
Nostalgisch bowlingcentrum Knijn wordt op 26 september in een clubjasje gestoken: Club Knijn, het nieuwe discobowlen. Sfeerlichten, rookmachines, spiegelbollen en lekkere house-‐ en discoplaatjes. Maar natuurlijk wel met die ouderwetse schoentjes.

Club Knijn is een nieuw concept waarbij spel wordt gecombineerd met feesten en brengt hiermee iets nieuws in de blijkbaar dus toch niét verzadigde Amsterdamse uitgaansmarkt.

Naast het spelelement is kwalitatief goede muziek een belangrijk aspect. Disco gemixt met house. Dansen tijdens en na het bowlen is het devies. Bevestigd zijn inmiddels Pitto, Elias Mazian en Marcel Vogel maar deze line-up zal nog worden aangevuld met meer dj's.

Een Club Knijn avond bestaat uit een uur bowlen met je vrienden of collega's en aansluitend dansen in de disco tot in de ochtendgloren. Tussen 22:00 en 01:00 zijn er 3 bowling-‐rondes. Per ronde krijgt het beste team uiteraard een prijs!

Tickets: Op maandag 1 september om 12:00 uur gaat het voorverkoop lucht alarm af. Tickets zijn per baan (7 personen) of los verkrijgbaar.