Partyflock
 
­ Nederland

You like it raw? You'll get it raw! · XXlerator Raw

gepubliceerd door , op
Het clubseizoen staat weer voor de deur. Voor de Matrixx een hele speciaal seizoen, want de laatste clubavonden breken aan. Vanaf 1 januari 2015 sluit de club haar deuren en gaat Matrixx verder als evenementenorganisator. Maar voor het zover is, kun je op zaterdag 11 oktober genieten van de laatste XXlerator Raw in deze legendarische club.

You like it Raw?
Hou jij van snijdende screeches, lompe kicks en rollende bassen? Dan ben je op XXlerator Raw aan het juiste adres. De club staat nog steeds, dus genoeg reden om de fundering eens grondig te testen. Hoe rauwer, hoe beter!



You'll get it Raw!
Voor deze laatste XXlerator Raw (op deze locatie althans!) is een mengeling van hardstyle helden en nieuw talent uitgenodigd. Check hier de complete line-up:

- B-Front & Digital Punk
- E-Force Live
- Titan
- Zany & Kyara
- Moridin
- Degos & Re-Done vs Deetox
- Solutio
- Jason Payne
- Inceptum
- Hosted by MC DV8

Tickets
Kaarten voor XXlerator Raw vliegen als kiloknallers over de toonbank. Scoor je tickets voor €20 (ex fee) via www.XXlerator.com of direct via [presale element=party id=274130 type=paylogic].

Is dit dan de laatste XXlerator?
Zeker niet! Op zaterdag 6 december nemen we symbolisch afscheid van de locatie Matrixx met een speciale XXlerator "Closing Party". En wat is kerst zonder XXlerator XX-Mas? Noteer dus ook vast 25 december in je agenda!